Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Vett, specjalistka od popowania Panna Vettel 8)

Bellatrix, właśnie mało tych sąsiadów. jeden wyjechal do Iraku, drugi w Gdańsku, a trzeci w pracy do póóóóóźna. W sumie jak znajdę pompkę to się tym zajmę :pirate:

Jak rączka? Posmaruj jakimś kremem tłustym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, wypnę mokre cyrki, rozwiąże włosy, zatrzepoczę rzęsami i zapytam: "nie zechciałbyś mi napompować kół od roweru" z akcentem na "napompować" :lol:

Bellatrix, no dokładnie. Często się łapie na tym, ze cos robię, ale myślami jestem gdzie indziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio nie umiem trafić kanapką do buzi... :? Usiądę wygodnie w łóżku, wezmę kanapkę do ręki, chcę ugryźć i coś spada. A to dżem robi granatową plamę, a to keczup... :roll:

haha.gif A jak wygląda klawiatura Twojego kompa?

-- 22 mar 2012, 16:12 --

Mirabeleee, dzień dobry Pannie Mirabelce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ja. Dlatego rzadko kiedy na przerwach jem i potem chodzę głodna. No i jak przychodzi mi coś napisać i powiedzieć przy klasie... :hide: Wtedy jest ze mnie dość duża mokra czerwona trzęsąca się kuleczka :lol:

Sabaidee, niedługo spodziewam się tam nowej cywilizacji :mrgreen: No ale póki co jest czysta, bo nowa. (czyt. zawędzona z roboty ojca, trzecia w tym roku, obie wcześniejsze zalane.)

-- 22 mar 2012, 16:17 --

Mirabeleee, witaj ;)

-- 22 mar 2012, 16:21 --

Stresuję się jedzeniem przy kimś,rozmowami przez telefon,pisaniem...

Ja tam przez telefon rozmawiam tylko z ojcem, to też jak tylko zadzwoni ze swojej komórki, żadnych biurowych telefonów nie odbieram :hide: Nieważne, czy ktoś się nawet wcześniej zapowiadał, nie odbieram i już.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o no to nie jestem sama z tym jedzeniem. Gdy jestem gdzieś pośród ludzi przy stole to myślę tylko o tym by np nie zaczęły się trząść ręce. A podpisywać czegokolwiek to już nie znoszę. :(

Co do przemawiania i rozmawiania przez telefon to może być to dziwne, ale lubię to :roll:

Mirabeleee, cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.