Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez przerwałam psychologie z detektywistyka wracam we wrzesniu :lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, o:D a u mnie się robi jakieś zdrowe jedzonko..:P głodna już jestem, sił mi brakuje też dlatego że jadłam dziś tylko jogurcik mały. mam nadzieję, że jak zjem, może pozwolę sobie na 30min drzemkę regenerująca i poczuję się lepiej i pójdę na spacer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to rozumiem.

dobra, plan na ten dzień - doładować konto z plusa, po 19 pójdę do kolegi po mój indeks, bo wziął go gdy mnie nie było na uczelni, jutro śmigam na uczelnie i proszę o listę przy okazji biorąc obiegówkę, w następny tydzień w poniedziałek z rańca do lekarza, we wtorek badania, w środe do Krakowa z obiegówką, w czwartek po wyniki, w piątek po świadectwo. Oby się udało! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, może na złe samopoczucie sen byłby dobrym wyjściem? *yes*

Ja dziś szaleję i idę spać jak najwcześniej 8)

slow motion, jak już wybierzesz się do tej Norwegii, daj znać :mrgreen:

Edytowane przez Gość

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, niby tak, ale zawsze mam dylemat, bo boję się że potem w nocy nie będę spać..z drugiej strony nie czuję się najlepiej ani psychicznie ani fizycznie. może bym się zregenerowała?

no 30 min mi chyba nie zaszkodzi nawet jak tylko poleżę z zamkniętymi oczami..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, z podobnego powodu nie śpię za dnia - boję się bezsennej nocy. No ale drzemka jest wskazana, nawet naukowcy podali dokładny czas idealnej i relaksującej drzemki :lol:

-- 15 mar 2012, 15:26 --

Ale mi forum muli. :roll:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, teraaaaaz? A nie można tak po weekendzie? :P Chciałam ubić interes - zapłaciłabym za jakieś widokówki... :lol:

Czytam właśnie na jakimś forum matematycznym opinie co do dzisiejszego konkursu. Dla nich było to banalnie łatwe. Moja samoocena drastycznie spadła :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.