Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, w domu już mnie wkurzyli, więc jest tak średnio :?

Pewnie czekasz na gości?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, ja to dziwne stworzenie Olu. Pragnę miłości, a nie dopuszczam jej. I weź mnie tu zrozum :roll:

kornelia_lilia, Tak, ale mój Mężczyzna i siostra będą dopiero około 20, więc caly dzień czekania. Za to jutro od rana się Nim nacieszę ;)

Bellatrix, masz jakąś recepte na spokojny sen? czy to nie ten adres...

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, czyja dobrze pamiętam, że i tak czekasz na 16 lutego? :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

violik, hej, jak nastrój?

idle, oj, dobrze Cię rozumiem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, taaaa, łatwo powiedzieć. To chyba grubsza sprawa, ale w czwartek spotkanie z psychologiem.

Bellatrix, bidulka :( ja wczoraj obudziłam się o 3 pełna energii i zasnęłam o 6. Chciałabym przespać choć raz całą noc zdrowym, spokojnym snem... :bezradny:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które trzymały dziś za mnie kciuki.

Czy w przyszłości można was wynająć na godziny? :P

Jesteście bardzo skuteczni. Idealnie trafiłam w pytania i dostałam piątkę.

A na wyjściu profesor mi powiedział: "Ale się pani obkuła" :D :D :D

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, ciężki na los... na łasce rodziny.

Wczoraj się dowiedziałam, że u mnie w okolicy też był pożar domku nad jeziorem, cały spłonął, a nie był podobno ubezpieczony.

L.E., :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, nie, nikogo nie było w domu. Same tragedie wokół tego jeziora,pożar i jeszcze wyłowiono niedawno zwłoki młodej dziewczyny. Ale może to nie temat na dziesiejszy dzień :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.