Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nie odpuszczę zajęć.Ambitnie do tego wszystkiego podchodzę.

Laima, straszna dziura, nie powiem :oops:

Na pewno nie większa niż moja.

Nie musisz mówić .Myślałam ,że masz tak miasto zapchane.

Znam ten ból.Ja muszę dojść do przystanku i dojechać,a autobusów mało,pociągów wcale.Jak się ruszyć z domu to pół dnia stracone.

Zapytam inaczej.W jakim mieście studiujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwnie się czuje jak pomysle sobie ze jutro tylu dewiantów bedzie blokowało marsz patriotów, wręcz zbiera mnie na wymioty, mam nadzieje że będą jakies taryfy ulgowe dla uczestników marszu i prokurator pewne sprawy puści płazem :)) Nie pozdrawiam - ordynator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, podobno mam wyczucie koloru,dobry gust.Poza tym,nie wiem,okaże się jak będę miała praktyki w drugim semestrze.Niby postawy mam,a resztę można się nauczyć,nawet powinno nauczyć bo zasad jest dosyć sporo które trzeba znać.

Mam 40 km,ale wynajmuję pokój bo week nie mam połączenia.

Tak,kuj-poj. Włocławek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim. Laima, na tvp2

-- 10 lis 2011, 20:58 --

powiedzcie mi czy wam się nie chce gadac ze mnae przez to, że pierdole glupoty czy poprostu to przypadek ze jak sie gdzieś odezwe to nikt nie odpisuje?? (oprocz zabaw w skojazenia itp) czytam już od paru godziny różne tematy tu na forum a nie potrafie się odezwać żeby z wami normalnie pogadać.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim. Laima, na tvp2

-- 10 lis 2011, 20:58 --

powiedzcie mi czy wam się nie chce gadac ze mnae przez to, że pierdole glupoty czy poprostu to przypadek ze jak sie gdzieś odezwe to nikt nie odpisuje?? (oprocz zabaw w skojazenia itp) czytam już od paru godziny różne tematy tu na forum a nie potrafie się odezwać żeby z wami normalnie pogadać.....

Nie przejmuj się, mi też się tak czasami wydaje.

-- 10 lis 2011, 21:16 --

Aaaa, widzę, że nie mnie jednemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, miło mi ;)

Zmęczonyyy, heh

ja czuje że straciłem to coś co kiedyś miałem z rozmową z ludzmi. Zawsze jak za bardzo chce to wszystko pieprze....... jak gdzies prowadze jakaś rozmowe na forum to zawsze gadam o tym co mi nie pasuje ble bleble... chyba nie potrafie kogoś wysłuchać zawsze wtrancam w cos siebie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.