Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

To nie dla mnie. Wolę ciszę i zadumę. Aczkolwiek dla niektórych to święto może być ważne.

Dla sprzedawców zniczy,stacji benzynowych i monopolowych :mrgreen:

toś dowalił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, można Arhola łapą z pazurami pacnąć? za nihilizm? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, Ok,może być i giga wybuch :mrgreen:

Ferdynand k, może są wyjątki,tak imho to jedna wielka komercha w większości.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, żebyś się nie naciął przypadkiem przy tym pacaniu na jakąś piłę mechaniczną :P

no nie wiem oglądałaś taki film jak ip man?

ja też tak umiem tylko pazurami mhhhhiauuuuu :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie :D

Zaraz sobie strzelę kawkę i czas się troszkę pouczyć. Nie kce mi się :hide:

to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kłamali,wszędzie kłamstwa ._. ...

Kiedyś mówili że dziadek mróz to prawda,tymczasem pierwszy był starym żulem śpiącym przy śmietnikach w samej bieliźnie,drugi zaś ekshibinicjonistycznym świrem który próbował straszyć i szokować przechodniów swoimi zmarszczonymi jajami ._.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Legenda też mówi że obijając po plecach kasjerke sklepową węgorzem elektrycznym i krzycząc przy tym "Choćby z gówna była checa -powstanie w tym miejscu forteca" - pojawi się wielka latająca szarlotka która strzela meteorami ._.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, nie masz przypadkiem gorączki? :mrgreen:

też chcę to co mu psycha przepisała :lol:

-- 01 lis 2014, 21:43 --

302021_513570862032517_950717816_n.jpg

oh fu...

aaaaaaaaaaaa wydało się ale ja się zmieniam tylko przy pełni :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic mi nie przypisoli,to że potem te dziwne grzyba przyszły do mnie na stulik i zaczęły rozprawiać o zależności rzucania spalonym kurcokiem w stare babki w busach coby excalibura przywołoć z klasztora kapucynuf,wcześniej rozdając im kiszono kapusta,to prowda była,zodne ściemy ._.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety,gównożywot składa się zwykle ze zdychania i rutyny,a im więcej dni w grze tym wyższy lvl trudności,żyć nie umierać.

Ale cysterna widmo wybuchająca przy kontaktcie z budynkiem byłaby miłym dodatkiem ._.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.