Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

sześć

-- 21 paź 2014, 17:32 --

mataforgana, spoko,to tylko dżołko-suchary,wśród studentów jak i wszędzie zdarzają się jednostki zrównoważone,jak i warchlaki,patola i inne,tyle wiem :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, Nawet spoko,mało hejtu,większość dnia neutralny i dobry nastrój,"rozku*wo-rozkminy" o bezsensie wszystkiego też aż tak nie dawały w kość.

A twój D: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, podstawa: polski, matma, ang; rozszerzenie: polski, wos, angielski.

Chodzi za mną od pierwszej klasy gimnazjum pedagogika wczesnoszkolna/przedszkolna, nauczyciel muzyki/sztuki, albo polskiego. Wszyscy strasznie odradzają. Nie wiem, jestem w czarnej d... :D

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, podstawa: polski, matma, ang; rozszerzenie: polski, wos, angielski.

Chodzi za mną od pierwszej klasy gimnazjum pedagogika wczesnoszkolna/przedszkolna, nauczyciel muzyki/sztuki, albo polskiego. Wszyscy strasznie odradzają. Nie wiem, jestem w czarnej d... :D

Przesyt na rynku nauczycieli przedmiocików humanistycznych...pewnie w tym problem :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, nie wiem, wszyscy najeżdżają na "humanów", ale ja radzę sobie z matematyką, staram się jej uczyć, a do polskiego zawsze miałam wewnętrzny pociąg, wiersze, wypracowania i te inne cudności.

No i cóż ja poradzę, że na kierunki ścisłe po prostu mnie nie ciągnie.

Nie wiem, nie chcę zostać na lodzie i myślę, żeby w trakcie chociażby studiowania pedagogiki, zrobić IIst. szkoły muzycznej, na śpiew operowy, fortepian, cokolwiek i pójść po pedagogice na akademię.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, Wielu humanistów,to humaniści jak z koziej dupy trąba czy jak ze słonia baletnica,oczywiście nie wszyscy,część jednak idzie za "tłumem"

Tak czy siak,próbuj,lepsze to jak zamknięcie się we własnej skorupie i sranie na świat i resztę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, tru. Mama zawsze mówi, że jeżeli do czegoś mnie ciągnie i będę w tym dobra, to znajdę pracę.

Dla mnie ważne byłoby nabieranie praktyki, jeśli chodzi o pedagogikę. Z dzieciaczkami jest różnie i naprawdę trzeba się nagimnastykować, żeby nie mieć ochoty wystawić 4-5 latka za drzwi. :D

A jak ktoś się zamyka w pustej teorii... No to cóż.

Mów do mnie,

bo jestem pozytywna

w cudzych problemach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby nie mieć ochoty wystawić 4-5 latka za drzwi.

Pożyczyłbym siostrę gdy była w tym wieku,gdybyś okiełznała tego belzebuba - 90% innych gównoidów byłaby już niestraszna :mrgreen:

Ale to już po fakcie,ma 2x więcej

Matrona dobrze gada.

Od siebie dodam (powieje idealistycznym bullshitem,beware)

Że lepiej robić to co się chce,niż to co jak mówią,zwłaszcza w kwestii takiej jak wykształcenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.