Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mataforgana, Ok,tylko wygląda na to że póki co zołza poszła gdzie indziej.

ciebie do garów nie wysyłam i tak wszyscy wiedzą że studenci mają zwykle 1 miskę i pakiet 1 razowych kubków na cały semestr,bezsens zatem

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mataforgana, mówiłem o pucowaniu garów,nie gotowaniu.

Co do gotowania - wody na herbate w czajniku elektrycznym nie spale.

chyba... ._.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, taa,jasne tera ściemniaj że z psami byłaś,jak się gary pucowało bo włodarz postraszył gerwulfem i innymi pająkami,kuniowi to powiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, obijanie się po bębnie pralki (zołza też człowiek?) wyprać się musi może powodować stłuczenia i inne obrażenia zewnętrzne jak i wewnętrzne ciała - zalecam zaprzestanie takowej aktywności coby nie zagrażać życiu i zdrowiu a także skonsultować się z media markt celem dopytania się jak i do czego,prawidłowo używać pralki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, czat-shoutbox-t52431.html

Po tym, jak Pieprz wkleił wypowiedzi inspektora erektora na temat Tosi, straciłem całkowicie szacunek do tego człowieka, z którym i tak nie rozmawiałem. Też lubię żartować, czasami też bardzo niecenzuralnie, ale trzeba umieć zachować takt i wyczucie w towarzystwie. To co napisał inspektor było chamskie do bólu. Nie dziwie się teraz że zamkneli ten czat. Szkoda by była tam mała fajna społeczność składająca się z kilku osób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.