Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Midori, żałuje że to jest tak krótkie,te 3 minuty spowodowały u mnie atak dużej dawki brechania się D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwątpienie w siebie i ludzkość,ten etap mam dawno za sobą,yohohohohoh -_-.

Ale owy anim bekowy,co do tego nie ma wątpliwości D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiązując do toczącej się dyskusji... oglądał ktoś klasyka Neon Genesis Evangelion?

Właśnie skończyłem 26 odcinków + end of evangelion i mam mózg rozwalony.

Ile razy trzeba NGE oglądnąć, żeby dobrze zrozumieć o co chodzi? :yeah:

F31 F60

lamotrygina 100 mg

topiramat 100 mg

walproinian 500 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

guernone, milion

Tak na poważnie,nie mam pojęcia ile razy,może na jakichś forach anglojęzycznych potrafią rozkminić o co kaman,ale generalnie mózg rozk&*&*&

Polecam też kinówki "rebuild of evangelion" D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę spać zaraz, pije herbatę z miodem i cytrynka , piramidkę liptona i zaraz lulu,zastanawiam się nad wzięciem procha Nurofenu ,ale nie wiem , ja z prochami ostrożnie takimi w przeziębieniu,

one objawy likwidują a nie leczą i można przechodzić przeziębienie co może się skończyć zapaleniem mięśnia sercowego i przeniesieniem na tamten świat, czego jest choćby przykładem nasz nieodżałowany Darek z forum , który przechodził grypę, później dostał właśnie czegoś takiego niestety,

a parę innych przykładów takiej głupoty tez znam, jeden to młody chłopak 22 lata przechodził przeziębienie i niestety, syn znajomej :time:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.