Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Co do zwierzoków,w tym roku kipła u mnie kotka żyjąca od 97 roku,póki co na terenie posesji pies marki niedorobiony owczarek kaukaski =D

Eee, tak nieładnie piszesz o swoim psie - niedorobiony :D A owczarek kaukaski super jest. Moj kocur jest rocznik 98, więc też się zbliża ta straszna chwila.

Przeglądałam jak się wyrażacie przez obrazki i odniosłam wrażenie, ze Ty to prawdziwe dziecko ciemności.

my_name, my mamy trzy psiaki

Widze że lokalizacja Twoja to Kraków

Psiaki też są fajne. W ogóle wszystkie futrzaki lubię. Może do ludzi jestem bardziej sceptycznie nastawiona przez to, że nie mają porządnego futerka :D

Ty też z Krakowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee, tak nieładnie piszesz o swoim psie - niedorobiony :D A owczarek kaukaski super jest. Moj kocur jest rocznik 98, więc też się zbliża ta straszna chwila.

W sensie nie osiąga takich rozmiarów jak te duże kaukazy u ruskich =D

Przeglądałam jak się wyrażacie przez obrazki i odniosłam wrażenie, ze Ty to prawdziwe dziecko ciemności.

h96DE4125

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

h96DE4125

Yep, zdecydowanie dziecko ciemności:

59474-Cute-Kitty-Hat.jpg

Gomenasai, musiałam. :lol:

53229812.jpg:lol::lol::mrgreen:

Ale kocurek sympatyczny =D.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.