Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Odpada,jako kosmita pożeram mózg ofiary,potem faszeruje ją mięsem z kebaba i wrzucam do chłodni do mojej kolekcji turasów,nope spahta.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje mury i bariery,jako noulajf kinga,aspołeczniaka,dziwaka i kosmity są silne,solidne,izolatka jest głęboka,a system ostrzegawczy do ucieczki wyostrzony do granic możliwości,nie do przejścia D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasami mam wrażenie, że w mojej kołdrze coś żyje :lol:

to el-czupakabra latający spodek,żywi się bakłażanami wykonanymi ze 100% bawełny,wychodząc z kołdry kłania się,uchylając swój cylinder z wolframu,przy tym rozkazuje by nazywać go sir Bamboszem .

Poza tym lubi pomidory z farmy z galabigos w galaktyce marcepanix 674.

Wolałabym inkuba 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, http://ps4gamereleasedates.com/identity-of-new-batman-arkham-knight-revealed/ funart/design batmana z gry zapowiedzianej na 2015 z tego co zrozumiałem

Aranjani, zouza nadal zdezelowana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.