Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mangiferaindica, ta sfera życia pozostaje martwa,tylko i wyłącznie - szaleństwo,zagłada i nihilizm

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, to zbyt "posrana" forma szaleństwa,wole typowe wysadzanie obiektów cywilnych D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, Jestem chamem,wieprzem i typem bez grama ambicji i honoru,who cares D: ?

-- 23 lip 2014, 18:39 --

Aranjani, tró story babo.

A czyste gary są czystymi garami,twoje pewnie nie są czyste - zapjerdalać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, moje wypucowane,nie pyskuj babo tylko paszoł.

Oj,trza z włodarzem koniecznie porozmawiać o zreperowaniu zołzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, Mądrości mówią,jak i życiowe doświadczenie,czy raczej obserwacja żywota mojego ojca,by nie igrać z ogniem bo się można spolić (w sumie why not),ale też by nie igrać z babską dupą,bo można zostać ojcem 4 dziecek (ojciec pozdrawia ponownie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.