Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, pozostaje tylko czekać na zgon albo abdykacje obecnego Namiestnika Piotrowego. Albo zaaraanżować...

Ale trochę szkoda, bo go lubię.

Jak paparatzinger rezygnował mogłem CV wysłać...

-- 10 lip 2014, 22:53 --

Kestrel, deal.

Aranjani, no co zrobisz...

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel,

Father_Anderson_by_Santouryuu.jpg

-- 10 lip 2014, 22:59 --

Aranjani, no ten obecny wydaje się spoko. Kompletnie nie znam jego teologii, ale widać że - jak Wojtyła - bestyja szalenie medialna.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, ło kurde. Na samą myśl micha mi się cieszy. Ja jeszcze może z tydzień i trzymiesięczne L4.

-- 10 lip 2014, 23:05 --

Aranjani, ja z jego poprzednika magisterkę pisałem. Dlatego tak jakoś dziwnie mi się tego typa słucha teraz, niby papież ale ni hu hu nie wiem skąd on te swoje poglądy bierze :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, fakt, ale jam uniżony sługa sług borzych, suabość to me drugie imię w obliczu PANa (Polskiej Akademii Nauk 8) )

Aranjani, przydałoby się. Wilkory naślesz? Bo wiesz, ja mogę tak twardo spać że nawet jedzony się nie obudzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie, ale mam starą nokię 3310 a sąsiadka ma świnkę morską. Pożyczę stwora, przypnę telefon na 2 gumki recepturki i bydzie ;) .

-- 10 lip 2014, 23:35 --

Kestrel, taki żywot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.