Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, brałam troszkę ponad tydzień... i już było mi ciężko odstawić... dwa dni bez i myślałam że mnie kurwica weźmie. Ale odstawiłam i teraz biorę na prawdę sporadycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

benzo i inne to syf, benzodiazepiny-moja-walka-z-uzale-nieniem-i-odstawieniem-t26141-2282.html tu sobie Wiesiu poczytaj i idź na ten detox czym prędzej D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde na chwile was zostawić a już naje*ali 3 strony 8)

Mam pieczone udka :D A ziemniaki nadal kamienne :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, jebłem ale nie o to chodziło. :mrgreen: Pytanie się tyczyło kiedy miał przerwe że pisze że nie miał takich objawów odstawienia.

no bo jak się się nie odstawia benzo to jak defak mozna mieć objawy odstawienne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co-ja-kurwa-czytam-pl-ffffff

wut.

Btw,jeśli ktoś by pytał o moje alter ego z kreskówek,to tak,był i jest to Eustachy.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.