Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, raczej ktoś je zjadł - pewnie Buka :D

kupmitrumne, a to już zrobione! nawet piwko w lodówce mam

no jaka obrotna noo :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja ostatnio w Szczyrku wcinałem golonkę. Jak zeszliśmy z gór to poszliśmy do knajpki na obiad. Ja zamówiłem zestaw obiadowy i coś mnie tak podkusiło, patrzę a w karcie dań golonka 6,50 za 100 g. No i zamówiłem jako dodatek do obiadu. Oczywiście nie przyszło mi do głowy, że tak małe golonki w przyrodzie nie występują. Moja miała jakieś 700 g. Plus obiad z dwóch dań. Kelner uwierzyć nie chciał że ja to zjadłem :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a cholera wie :D

Majtki do odcedzania ziemniaków i parzenia herbaty mi gwizdnął to może i kozę zeżarł :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, problem w tym, żre to nie był koniec wycieczki, ledwie połowa. Spróbuj pod górę włazić po takim posiłku :mrgreen: .

-- 03 cze 2014, 20:20 --

I zaś temat żarcia kóz powraca :silence: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten suchar przepalił moją duszę i ciało na wskroś niczym ostrze pustki przebija swoją ofiare na planie realistycznym i duchowym

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczorowa pora przed chwila wlasnie wrocile do mieszkania, tak lubie, chwile posiedze i lece na parking.

Czyli wsio w normie ... :mrgreen:

Kurde tu jest normalnie stabilizacja :D

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.