Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, obronie cię więc się nie bój. :mrgreen:

dasz rade ? :mrgreen:

Masz szczęście że jest późno bo mój śmiech by cały blok słyszał. :mrgreen:

dobra dobra 8)

-- 19 maja 2014, 23:12 --

Kestrel, mam lepsiejszy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dawno temu wyprzedane,jedyne co masz to gąbkę do garów,zaś co do garów...chyba tam czekają :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, byłem się wykąpać i rozmawiam z pewną senioritą :mrgreen: Stęskniłaś się? :P

Davin, odpowiem pytaniem (tylko bez urazy, Aranjani): dlaczego kobieta biega po pokoju? :mrgreen:

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, byłem się wykąpać i rozmawiam z pewną senioritą :mrgreen: Stęskniłaś się? :P

Davin, odpowiem pytaniem (tylko bez urazy, Aranjani): dlaczego kobieta biega po pokoju? :mrgreen:

a to się chwali... że nie śmierdzisz :mrgreen:

no jakby to powiedzieć... nie stęskniłam się 8)

już się przyzwyczaiłam do Waszych szowinistycznych żartów wiec... polka galopka :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie lubię perfumowanego gnoju, więc kąpie się często :mrgreen: Ja za Tobą także, ale odpowiedź była uzależniona od Twojej reakcji - nie zdałaś 8)

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, 5 foch.... (Chowa do sejfu) za chwile kolejny sejf będę musiał dokupić :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.