Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Noo,coś takiego D: .

Narzekaj na wahania nastroju.

Wreszcie ich nie miej

Narzekaj na stagnacje.

Kocham logikę swojego mózgu i siebie,ktoś chętny postrzelać do żywego celu z armaty 155mm? Oferuje się jako żywy cel,armatę tylko skołujcie :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, [videoyoutube=H1aubPfepmg][/videoyoutube] 1:17 - 1:23

Tak,to parodia chrystusa,zwana Jebusem

Aranjani, Pracuje nad tym,soon ™

Aj nie,zapomniałem że trumna wkoorwiona na chłopów,to ja lepiej szpierdole gdzie,bo mnie wybiczuje albo obedrze ze skóry

nothing-to-do-here-templatejpg.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hi :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Odkąd wylałem wrzący olej na jednego zaś z reszty pies sobie zrobił żywe maskotki....nie.

Aranjani, hueheuaheuah.

Powodzenia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ;)

Nie widziałam dzisiaj nikogo lejącego się. Tez się dziwię bo za moich czasów dzieciństwa to była mega zabawa w lany poniedziałek. Do domu właziło się tylko wtedy jak już było się całkowicie przemoczonym, żeby się przebrac i dalej na dwór :mrgreen:

-- 21 kwi 2014, 18:06 --

Kestrel, Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.