Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, nie wiem,czy życzyliście mi wczoraj by mnie szczyściło,jeśli tak,wasze modły czy klątwy spełniły sie,poza tym szydera ze wszystkiego i poczucie bezsensu żywota.

Tak,marudze D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, biedactwo. Ale to nie nasza sprawka, klatwa dopadła tym razem Ciebie 8):P

Oj tam, nie jest tak zle z tym Twoim marudzeniem :D

-- 17 kwi 2014, 16:31 --

Śmiercionauta, joł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, osiem D:

-- 17 kwi 2014, 15:33 --

Aranjani, koło wiedźm wiec zapewne,czy racyj duetto,albo trio ? Or quartet D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, tak. Czarownica w koncu jestem ;)

A... nie uja... nie udało mi się złapac zadnego nietoperka więc niestety ale dopoki mi sie to nie uda musisz sie liczyc z tym ze Cie jeszcze nie raz moze szczyścić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Mój jadłospis ostatnio to parówki,jogurt naturalny, i jakieś toksyczne mięsa z tesco. Jeśli coś z tego jest w zasięgu zainteresowań - daj znać D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.