Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, Teściowa,kochana zawsze gdy śpi.

List powiadasz...ja bym tam strzelił kloca na środku pokoju,bardziej wyraziście :mrgreen:

Aranjani, summon succesed 8)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

List powiadasz...ja bym tam strzelił kloca na środku pokoju,bardziej wyraziście :mrgreen:

To to ja powinnam zrobić temu debilowi co mnie lubił macać ...... :twisted::twisted::twisted:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takim skurwysynom bym ucinał powoli,palec,po palcu,palec,po palcu.

Albo jeden zmiażdżony,drugi obcięty,trzeci odgryziony,czwarty sprasowany,piąty wyłamany... coś by się znalazło.

Aranjani, tró

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani Kestrel ;)

A ja ... juz dawno powinnam list wysłać ... bo moi rodzice nie zauważyli co się działo ... i tak się działo ileś czasu ... :roll:

Więc czas żeby się dowiedzieli ...

A ja się boję wysłać bo ... boję się że nie uwierzą ... i nadal nie zostanie ukarany ... :roll:

Że staną za nim nie za mną ...

Bez sensu nie .. ?? :?

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skurwysynom

Kestrel...... wiesz, że T. go tak samo nazwała .. ??

Do tej pory mnie to dziwi ... że tak dobitnie go nazwała ... w sumie to nie wiem dlaczego mnie dziwi ...

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Oj tam,mendo zaraz...

Ch*ju wredny,nie mendo,co tak lekko :mrgreen::lol:

DwaGuziki, Przeciwnie,wahanie i strach w takiej sytuacji to normalna rzecz...nie dziwię się wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, rozumiem Cie... ale musisz się przemóc i go wysłać... wydaje mi się, że powinno to Ci pomoc

To samo mówi T. ... ale mnie nie pogania ... ostatnio mi to często chodzi po głowie ... żeby wysłac ..

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie no co Ty, ja Cie lubie i nigdy bym tak do Ciebie nie powiedziala 8)

-- 16 kwi 2014, 20:08 --

DwaGuziki, to dobrze ze Cie nie pogania. Sama musisz dojrzeć do tego. I w koncu przyjdzie ten dzien i śmigniesz na pocztę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, To co mówi Wilczyca je prawdą 8):mrgreen:

Aranjani, Weee :mrgreen:

-- 16 kwi 2014, 19:10 --

DwaGuziki, Nie wiesz o marudzeniu NIC,sio do kąta :lol: ,tu są takie weterany w tej kwestii ( w tym i ja dawniej) że buty może waćpanna czyścić w tej kwestii : P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ... zaraz zaś pęknie setka .... :D

Kestrel ty mi chyba dodajesz te posty po kryjomu :lol::lol::lol::lol:

Gaduła jestem :D:oops::P:mrgreen::mrgreen:

Aranjani myślę, że tak będzie ... jestem za bardzo zdeterminowana żeby odpuścić ;)

Variable co za bry i nara ?? W makówkę chcesz ?? :P

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.