Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

cześć, otwieram! :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Udanego dnia :D

Witam ponownie :mrgreen: No popatrz jak na Ciebie ostatnio trafiam w tym temacie :mrgreen: A teraz sio do nauki, bo ładna, miła dziewczyna z wartościowym wypełnieniem mózgu jest najbardziej cenna w dzisiejszych czasach. :D Zakładaj kimono i powalcz trochę z tabliczką mnożenia :mrgreen:

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz matmę to zawsze na koniec
No coś Ty? :mrgreen: Im szybciej ją załatwisz, tym szybciej będziesz miała ją z głowy :mrgreen: Nie bierz ze mnie przykładu i nie poddawaj się :mrgreen:
dziś się biorę za geografię społeczną.
Ooo ciekawe to połączenie :D Geografia zawsze była moim konikiem :D Potrafiłam w jednym dniu dostać kilka szóstek z tego przedmiotu i jednocześnie kilka jedynek lub miernych z matmy :mrgreen:
A Ty masz już zaplanowany dzień? :smile:
Częściowo. :D Reszta niech mnie zaskoczy :mrgreen:

Zrób wszystko, aby uniknąć walki, ale gdy już musisz do niej stanąć - WYGRAJ!

Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo ciekawe to połączenie :D Geografia zawsze była moim konikiem :D Potrafiłam w jednym dniu dostać kilka szóstek z tego przedmiotu i jednocześnie kilka jedynek lub miernych z matmy :mrgreen:

To jedziemy na tym samym wózku :lol:

Ojej żeby mi się chciało tak ja mi się nie chce. Muszę iść zakupy zrobić, także do zobaczenia później :smile::smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, sraczka to nie jest temat do dżołków,dopada niczym 7 plag,dupsko po którejś z wielu dziesiątek wizyt na tronie, płonie niczym gorejąca potępiona dusza skazana na wieczne całopalenie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, tu nie ma hihi,gdy zbytnie tarcie powoduje rozdarcie ,a dupa na tronie,płonie niczym lasy Australii D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.