Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Asuu, hej

Kestrel, oj nie, mimo wszystko jesteś zbyt poważy do roli forumowego błazna :D

Nefertari, ale sie stara to tez sie liczy :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu, to też,oj nie musisz wypominać wszystkiego >_>.

Nefertari, spoko,przeca ja grzeczny.

ego nie urosło,samoocena ta sama co dawniej tylko mniej eksponowana,chill :mrgreen::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta zmienną z natury jest :smile:

oj szefie,sam mam taką hiperbole czy sinusoidę nastrojową,że płeć tu nic do rzeczy nima :D

Nefertari, To marno :<...trzymajta się,może wiatery te mózgowe choć się ostudzą.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, U mnie też na polu,w głowie też tak do południa,teraz te weselsze wiatry się bawią i korzystają,ale co będzie,oj niwiadomoooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, życie,życie je nowelą, i wciąga jak odkurzacz zaschnięte gluty nosowe z dywanu,czasem idziesz ze zmiennymi nastrojami jak świr,ale nie masz dokąd...

więc logujesz się na nerwica.com i zaprzedajesz duszę.

wtf?

-- 05 gru 2013, 19:19 --

Davin, nie,nie - piję=nie piszę

No prawie że nigdy... :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, No muszę cię zawieść Kasiu - jeszcze jestem trzeźwy,to coś powyżej to wytwór mojego chorego umysłu na czysto :mhm::bezradny::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Oj tam oj tam zaraz zwodzić >_>

Ale skoro to coś powyżej zostało uznane za pijacki bełkot,to znaczy że z moim umysłem jest już śreednio :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, wszyscy jesteśmy żartownisiami, i niewiadomo co jak i gdzie

Steviear, chojrok zatem jest człowiekiem północy.

Aranjani, tylko chomicory mutanty wypijo troche :pirate::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Jak kaszlę , to w łokieć :P Nie w dłonie :D

Zgrzać się też nie dobrze :D

Hm no to zapowiada się przyjemny wieczór. :)

Midori, Było gorąco .. Naprawdę. Potem musialam się ubrać,bo śnieg się zbierał na ubraniach xD i po chwili topniał :P

W takich chwilach lepiej nie wychodzić z domu :D

Jednak powietrze jest zaskakująco świeże i jestem teraz w orzeźwiajacym nastroju :)

Nawet nie wiedziałam że śnieg może mi tyle radochy sprawić i przypadkowe spotkania prawie - znajomych xD

Śmieję się jak głupia. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.