Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kasiątko, o widzisz i szczypiorek i już masz kolacje, pomidorki ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, jogurt tak, zwłaszcza ze słodzikiem, albo ogórkiem kiszonym do tego otręby-pycha!

Ja podstawię na ruch. Kiedyś duzo spacerowałam z psiakami. Potem mi sezon grzybowy uniemożliwił, a teraz po grzybach to dziennie te 5 km marszu mogę zrobić :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostałem wyhujany przez karty sim.

Pół godziny klnięcia i grzebana w telefonach na nic.

Technologio - pierdol się :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, 8) ludzie spokojnie musze skopiować wszystkie produkty z listy w notatniku. :mrgreen: coż za ruch :oops:

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżbym słyszała coś o diecie na spadek tkanki tłuszczowej ? szkoda , że nie ma mnie często w domu to bym na taką przeszła , ostatnio katowałam się przez 2 miesiące dietą na redukcji tkanki tłuszczowej i nic nie schudłam , nadal mam tłuszcz na brzuchu

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ten zatwardziały fat na brzuchu to chyba tylko ssanie, ja dałbym się odessać a nawet wyskrobać z niego na brzuchu bo wtedy w końcu widziałbym po co starałem się regularnie i porządnie go ćwiczyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy rzucili się na diete odchudzającą niczym Etiopczycy na niewinny bochenek chleba,mózgi i wyobraźnia pracujo, w głowach wielgachne bajcepsy,6 paki na brzuchu,pancerne łydy,panie zaś płaskie brzuchy,no normalnie cuda niewidy,krew pot i łzy na siłowni,hektolitry potu.

A tu meteoryt rzeczywistości,święta,rodzina,pseudo rodzinna atmosfera i taakk ŻARCIE ŻARCIE ŻARCIE,tony żarcia,cały wysiłek na siłce,miesiące diet w pizdu bo ciasta,wigilie i inne cuda niewidy pełne kalorii,obżarstwo...

and_it_s_gone_by_celeith-d5div3y.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, a zapomniałem o sylwestrze,znów dumne hasła "czas zrzucić zimowe obżarstwo" postanowienia noworoczne, z pieśnią bojową na ustach sezonowcy ruszają na siłki,czytają plany treningowe,diety,rozpiski godzin,liczą kalorie,wszystko perfekcyjnie,idealne rozłożenie B/W/T, oglądajo filmy jak machać ciężarami,inspirują się,na blogach wysiłek,posiłek chuje muje dzikie węże,mijają 2 tyg, i powoli "a to tylko 1 ciasteczko"

"jutro pójdę na trening" "za godzinę"

"to jeszcze 1 eklerek" i cała wola walki i determinacji w pizduuu

and_it_s_gone_by_celeith-d5div3y.jpg

-- 06 lis 2013, 20:25 --

Absinthe, Nikt,ludzie sami od siebie na święta zwykle żrą :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ale, ze masz małe czy za duze? ;) nie pamietam fotki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.