Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, była zadziwiająco grzeczna, jak skończyliśmy i pomogliśmy jej wyjść spod prysznica (psinka ma jeszcze ok 8 kg nadwagi) nie bardzo ogarniała co ma robić i dopiero po chwili zaczęła się otrzepywać, więc więcej roboty było z sprzątaniem po kąpieli, zwłaszcza że prawie zatkaliśmy odpływ jej kłakami :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie z Pętelsia było gorzej jak była szczeniaczkiem. Nie sikała w domu już, ale przyszła zima, a ona jest ciepłoluba, więc wpadła na pomysł, żeby sikać na łóżko, ale tylko u brata. Ile my się namęczyliśmy, żeby ją oduczyć. Teraz jest czyściutka. Jak była mała zjadła moje psychotropy i prawie się otruła. Piana z przyszczka, oczka przerażone dopiero jak zwymiotowała to zasnęła i jej przeszło. Miała kilka tygodni jak połknęła kępe trawy i się dusiła. Domyśliłam się bo jej źdźbełko wystawalo z pyszcza a ona charczała. Wyciagnęłam jej z gardła calą garść. Przeboje były z Pętelsia jak była mała :mrgreen:

Teraz są maty do sikania dla szczeniąt, ale nie wiem na czym to polega. Ja dwa razy dałam po dupinie gazetą i wynosiłam na dwór i każdy się szybciutko oduczył. Zgrywusio to tylko raz go uderzyła i już wiedział co jest grane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A że to wcześniejsze pogańskie :mrgreen: ?

Właśnie,właśnie,a co się stało z pozostałościami tego wielgachnego złotego osła?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.