Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, nie mozecie otworzyc knajpy calodobowej? Czlowiek se w najlepsze gada a tu mu zamykaja przed nosem ;)

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Tak jest ustalone przez najwyższą godność i naszą królewską mość Szedoła, i nie,nie możemy :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :pirate:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, cześć wyspana?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, tak średnio ;) właśnie szukam nowej serii kosmetyków do włosów i zastanawiam się skąd wziąć bób, bo mam ogromną ochotę na niego :mrgreen:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja mialam bob tydzien temu uwielbiam :105:

-- 27 paź 2013, 07:50 --

Calineczka1990, teraz kupisz mrozony

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, tak też myślałam, bo w sklepach widziałam tylko taki albo... z puszki :?

bo chciałam zrobić kurczaka http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/bob/kurczak_z_pesto/przepis.html :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, pysznie wygląda :105: ja uwilabiam bób

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, obiecałam swojemu mężczyźnie dobrą kolację i do wieczora mam czas na wymyślenie czegoś oryginalnego ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :great::papa:

Nefertariśkuńciuniusieńkuniu, wstałem cze :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, jetodik, wykończony, cześć ;)

mam w planach zrobić domowy ajvar :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca, Łoczywiście że tak.

Przy okazji poderżnąłem moim rytualnym sztyletem 3 losowych przechodniów.

a.aaa-For-the-Glory-Of-Satan.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.