Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo interesuje mnie uniwersum Władcy Pierścieni, chociaż trzy filmy obejrzałem, ale już Hobbit był jednym filmem za dużo z tego świata dla mnie ;)

Myślę że trylogia była dużo lepsza od "Hobbita".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć ja juz po pracy zmęczona...piję kawkę :105: co u Was?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, hobbita badz wladce pierscieni. Zobacze jeszcze.

Jeśli zdecydujesz się na trylogie to wiedz że czeka cię znacznie więcej analizy przez objętość samej książki :mrgreen:

Właśnie wróciłem do domu z "spaceru" do szkoły,6h wycięte z dnia na dojazdy i wypełnienie papierka :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, oo takiemu to dobrze :D miłego wypoczywania ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, a to szybciutko zdrowiej :!:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, no to dobrze ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, heeeeeejka co tam? po pracy jak było? mi dzień isę dłużył

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mi jakoś minął,teraz się lenię, aż do wieczornego spaceru z psem ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja znowu gotuje bób a potem zamówimy pizzę 8) siedzę z psami w domu a jutro mam klienta na masaz, bedzie przychodzil regularnie

-- 24 wrz 2013, 17:24 --

umyłam podłogi bo psy maja nowe dywaniki do lezenia i obsikaly je why? :shock::P

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umyłam podłogi bo psy maja nowe dywaniki do lezenia i obsikaly je why? :shock::P

Bo są psami, i lubią własny smród :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.