Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Berwick, a To dlaczego już nie musisz?

Bo po prostu nic nie robię, nie uczę się i nie pracuję. :)

-- 28 cze 2013, 17:48 --

Berwick, luk_dig, co tam u Was żabki? :D

Jakoś się trzymam. Jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berwick, ja nie uczysz się i nie pracujesz to musiałeś znależć skarb templariuszy. Podziel się :P

Skarbu templariuszy jeszcze nie znalazłem, na razie tylko skarb ZUSu. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie ma opierdalania się 8) i trzeba wpier.dalać jedzenie 8) właśnie czekam aż przyjadą moje hamburgery i frytki z mcdonalnda :mrgreen::mrgreen: uczylam, ale z brata kiepski uczeń :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, trzeba będzie dostawcę zamknąć w piwnicy , bo z tego co pamiętam to się pieniądze skończyły :P jedyne czego siostra mnie nauczyła , to palić , przeklinać i opierd.alać się cały dzień :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no, ja też :D ale z nas żarłoki :D

-- 28 cze 2013, 17:01 --

Tomcio Nerwica, spoko już zapłaciłam 8) (tymi pieniazkami co mial brat w szufladzie :roll: ) Ja brata tego nie nauczyłam, brat to wyssał z mlekiem matki :P No może ewentualnie do tego opierdalania sie przyczyniłam, bo za dobra jestem i brat się rozpuścił za bardzo :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no ja własnie pije piwo z sokiem imbirowym :D tylko bez piwa :-|:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to dobrze być w domu :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, hej :D

luk_dig, to może ja Ci oddam troche soku a Ty mi troche piwa? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, widzę, że jesteś studnią bez dna zupełnia jak ja :D

-- 28 cze 2013, 20:02 --

luk_dig, załatwi się i malinowy ;)

Tomcio Nerwica, nie narzekaj tyle ośle, gdy inn sa na bezrobociu :P a co to za praca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, w pracy ;)

Snejana, hi, jak tam?

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.