Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no tak, brat przecież dużo słodzi :P ale ja głupia jestem, przecież ja mogę iść z wałkiem :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, make war,not love...tzn tfu make chaos,not pizza tzn nie..make massacre not cake..

Kurde nie wiem jakoś tak to było

Snejana, i Tomasz możecie liczyć na tomahawki,kukri,maczety bądź nożr,materiały wybuchowe sie skombinuje

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, tam będzie kilku kucharzy z wałkami , więc jak to się mówi " nawet z Herkulesa dupa gdy wrogów kupa " :mrgreen:

i Tomasz możecie liczyć na tomahawki,kukri,maczety bądź nożr,materiały wybuchowe sie skombinuje

bierzemy wszystko siostra , tylko trzeba jakieś auto skołować :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, na Tobie zawsze można polegać, gdy szykuje sie rozruba 8)

Tomcio Nerwica, brat to serio we mnie nie wierzy, ja sie posluguję wałkiem jak Uma Thurman w kill billu mieczem samurajskim :P

A auto sie ukradnie :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, myślę że waćpanna Snejana, uzbrojona w wałek będzie groźniejsza w cqb niźli niejeden rosły chłop uzbrojony w ostrze :lol:

-- 27 cze 2013, 09:21 --

Snejana, ktoś musi szerzyć chaos :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to siostra ich zatrzyma , a ja ukradnę pizzę i zgrzewkę piwa :P

Kestrel, w sumie z siostry umiejętnościami , to reszta asortymentu jest zbędna :mrgreen:

images-11.jpg

tym pojedziemy ... siostra na dachu , a ja na dole ze względu na to , że trochę się stresuję tą akcją :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, dzięki, ze tak wierzysz w moje możliwości :mrgreen:

Tomcio Nerwica, dobra, tylko szybko bo zaraz zemdleje z głodu :P

siostra na dachu , a ja na dole ze względu na to , że trochę się stresuję tą akcją

jebłam :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, dzięki, ze tak wierzysz w moje możliwości :mrgreen:

Tomcio Nerwica, dobra, tylko szybko bo zaraz zemdleje z głodu :P

siostra na dachu , a ja na dole ze względu na to , że trochę się stresuję tą akcją

jebłam :lol:

pomóc wam? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale wie brat, jak mnie jednak pokonają to brat też wpadnie :P

Kestrel, trenuję od 3 roku życia 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Latek50 uważaj bo wpadniesz w pułapkę co ja :o

jak rolki się zwężają w stronie to kursor sam na reklamę najeżdża i klikasz na nią :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, głownie na bracie 8) i na niedobrych dzieciach z piaskownicy, które zabierały mi grabki i łopatki 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Snejana jako jedyne dziecko w piaskownicy bawiła się z chuckiem norrisem.
luk_dig, i jeszcze go lała

uwielbiam Was <3 :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Snejana jako jedyne dziecko w piaskownicy bawiła się z chuckiem norrisem.
luk_dig, i jeszcze go lała

uwielbiam Was <3 :mrgreen:

Beware of wałek hit...

-- 27 cze 2013, 10:37 --

luk_dig, i cała ekipa styrana :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień wolnego i już moja mobilizacja spadła :roll::mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.