Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, no z tego co mi wiadomo to chyba od zawsze :mrgreen:

No tak, przecież Wisła jest długa i nie płynie tylko przez Warszawę. :D

-- 22 cze 2013, 11:38 --

Jakoś tak bardziej mi się Wisła kojarzy z Warszawą. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, wiesz, tylko przeraża mnie powrót. Zawsze w weekendy wieczorem jak się wraca autobusem cuda sie w nim dzieją (bo ja mieszkam na obrzeżach i wracam podmiejskimi). Nie chce obrażać tutaj ludzi mieszkających na wsi... ale to co wyprawiają w środkach komunikacji co poniektórzy to jest na prawdę szczyt chamstwa i buractwa :roll:

-- 22 cze 2013, 11:40 --

Kestrel, hahahaha :yeah::mrgreen::mrgreen::mrgreen: dobre :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce obrażać tutaj ludzi mieszkających na wsi... ale to co wyprawiają w środkach komunikacji co poniektórzy to jest na prawdę szczyt chamstwa i buractwa :roll:

Ja mieszkam na wsi i już w ogóle nie jeżdżę autobusem, bo strach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziewice

To mi przypomina ówczesną legendę o smoku,który chodził w poszukiwaniu dziewic do pożarcia w polskich gimnazjach....po paru latach smok zdechł z głodu

(przepraszam,musiałem :bezradny::mrgreen: )

:lol::lol: jesteś aż tak głodny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz, tylko przeraża mnie powrót. Zawsze w weekendy wieczorem jak się wraca autobusem cuda sie w nim dzieją (bo ja mieszkam na obrzeżach i wracam podmiejskimi). Nie chce obrażać tutaj ludzi mieszkających na wsi... ale to co wyprawiają w środkach komunikacji co poniektórzy to jest na prawdę szczyt chamstwa i buractwa

25yuswsw28295.gif

Nawet na zadupiu u mojej matki gdzie obecnie siedze robią jakąś impreze,piknik rodzinny, (tak naprawdę tam bawi się próchno i faktycznie rodziny które nie mają co robić z bachorami,młodzież "bawi się" (chleje na umór) w barze niedaleko plebanii)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.