Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, właśnie chodzi mi o rozmowy tutaj na forum. Ja nawet tutaj nie potrafię swobodnie rozmawiać. Potrafię tylko narzekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ma racje nawet ja czasem marudze więc spokojnie czasem trzeba ,ale to minie jak sie lepiej poczujesz a pomyśl o czymś przyjemnym? Marcin20.04, potrafisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, nie wiem. Po prostu mam depresję i nie utrzymuję żadnych kontaktów w realu, a tutaj potrafię tylko narzekać. Podajcie proszę jakiś pozytywny temat na który moglibyśmy porozmawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem jedną z nich :]

monk.2000, jak to mawiają "żyj,kochaj,nienawidź,ciesz się,smuć,podejmuj wyzwania,bój się,walcz,poddawaj się,upadaj,podnoś się,marz,realizuj marzenia,grzeb je,ścieraj się z rzeczywistością,uciekaj od niej,znów wracaj,korzystaj,czuj,odczuwaj i chłoń życie jakim jest do ostatniego pieprzonego tchu"

Marcin20.04, większość życia też tylko narzekam,matury nawet nie podejmowałem

MamSwojePoglady, zbierać się :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ja nie przemyślałem sprawy i podeszłem do matury czego żałuję.

Dobra, spadam bo chciałem po prostu porozmawiać a znowu zacząłem narzekać i wszystkich zniechęciłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.