Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, Ciebie bym ne utopiła, ktoś musi plnować forum, gdy mnie nie ma :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, klienci potrafią być uroczy, zgadza się? :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, taki leń jak siostra się wziął za siebie aż trudno uwierzyć :P nic ciekawego zaraz mecz oglądam :P

hmm nie wiem, czy osły wpuszczamy za pokład

w sumie to ja nawet nie wiem o co chodzi ... siostra jakieś urodziny obchodzi czy co :P

-- 01 maja 2013, 20:45 --

Aranjani, siostra taka jest :D że ja tą żmije dalej w domu trzymam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, prawie tak uroczy jak ja :angel::mrgreen:

Tomcio Nerwica, no to wzięcie się za siebie to tak na pare miesiecy, a potem wracamy do normalnego stanu rzeczy :mrgreen:

Mam nadzieję, że Barcelona przejdzie tylko dlatego, ze chce ich zobaczyc jak grają z Borussia :mrgreen:

w sumie to ja nawet nie wiem o co chodzi ... siostra jakieś urodziny obchodzi czy co

jak to o co chodzi, o ten tramwaj co nie chodzi :P a urodzny mam we wrześniu :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale gdyby nie to... :mrgreen:

I właśnie,gdzie ty robisz? :mrgreen:

Aranjani, Bo to zła kobieta jest...zresztą wy wszystkie macie w sobie demony,tylko poukrywane :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Bo to zła kobieta jest...zresztą wy wszystkie macie w sobie demony,tylko poukrywane :lol:

Ty lepiej uważaj :nono:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Tomcio Nerwica, nie chce być żmiją, już wole być krową :P

Kestrel, no nie wiem, bywasz przydatny, raz mi grzejnik chciałeś pożyczyć :P Robie na łódkach na wiśle, stoje pod wawelem, zapraszam ludzi na rejsy, wesoła robota :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, jestem niewinny :hide::mrgreen:

Snejana, (wcale bym nie marzył o wyrzucaniu pasażerów za burtę,nic a nic)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, eh marzenia marzenia, ale wiekszosc osob to akurat wyluzowani turysci wiec ok :D Czasem tylko sama mam ochote się rzucić jak jest gorąco :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja się miałam przez majówkę do Krk wybrać, muszę swego mężczyznę zaciągnąć w końcu i przyjechać na zwiedzanie :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, musi się siostra wziąć za siebie , bo jak to tak może być żeby brat głodny chodził :P niech barcelona odpadnie to może się jakaś posada znajdzie :P

jak to o co chodzi, o ten tramwaj co nie chodzi a urodzny mam we wrześniu

ale siostra ma dziś imieniny , bo dziś Alicji przecież :P

Aranjani, a tam :P jak chcesz to możesz ją zabrać :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, lol :mrgreen: nie, bo ja nie daję mleka tylko jad :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Jednorazowy wyskok...no pozwól raz na jakiś czas,przecież raczej grzeczny jestem :angel::mrgreen:

Snejana, Ale to kusi...

No nic,dobrze że większość jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie chcę :mrgreen: kleszcze mi wystarczą, po co mi jeszcze żmija :P

-- 01 maja 2013, 21:00 --

Snejana, no wiesz... gusta są różne :mrgreen: jedni mleko inni cos innego :P

Kestrel, ok... rozgrzeszam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, jak będziecie się wybierać to pisz na pw o numer telefonu, macie u mnie rejs gondolą po żniżkowych cenach :P

Tomcio Nerwica, brat już jest duży niech sobie sam coś upoluje :P a teraz zrobi mi miejsce przed telewzorem i poda piwo :P

ale siostra ma dziś urodziny , bo dziś Alicji przecież

a brat to w konkretnym stereo dzisiaj :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, zabierz ją < błaga > :P

Snejana, to tak się o młodszego brata dba :P miejsce przed telewizorem to będzie jak kanapkę dostane :P

a brat to w konkretnym stereo dzisiaj

sąsiad mnie tak namawia do złego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, inni woda ognista? :mrgreen:

Tomcio Nerwica, starsza siostra już za stara na takie bzdury jak robiene kanapek :P no dobrze, ale ten raz mogę zrobić wyjątek :roll:

sąsiad mnie tak namawia do złego

ale chociaż on stawia? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.