Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, nie narzekaj, skoro guinnes zaliczony, to i nogom trochę lżej. :P Przynajmniej w teorii. ;) Ja dziś olałam poranne zajęcia (leń ze mnie) i poszłam tylko na kolokwium z hiszpańskiego. Było bajecznie proste, więc obędzie się bez kompromitacji, bo uczyć mi się też nie chciało. ;> Miałam opisać, w czym chodzę ubrana na uniwersytet. Zmyślałam, że nie lubię ubrań ze skóry w łaty, żeby było więcej. :mrgreen:

Calineczka1990, u mnie lało cały dzień. Teraz już przestało. Podobno w przyszłym tygodniu ma być całe 20 stopni. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Kraku lało prawie cały dzień pod wieczór się wypogodziło, oby weekend był ładny :evil::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, a ja nawet nie mam butów na wiosnę :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, tak wiele rzeczy do kupienia, tak daleko do wypłaty :roll:

wczoraj zaszalałam w rossmannie, a miałam wejść tylko po odżywkę :hide:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, a masz rację, po guinnessie to od razu świat zrobił się bardziej znosny :mrgreen: olać poranne zajęcia, w ogóle co za sadysta to wymyslił! :D hahaha, rany tak mi sie już hiszpański zapomniał, ze nie wiem czy bym zdała to Twoje kolokwium :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja dostaję dniówki i je zaraz trwonię. :oops: Bo Rossmann to ZUO, tam to ja też zawsze wydam fortunę, ba każda pierdoła się przyda.

Snejana, już i tak wolę moje poranne niż poniedziałkowe do 20:00, kiedy czuję się jak na wieczorowych.:roll: Ej, a ja Cię chciałam zabierać na to koło! Książka w dłoń i na następne masz być w gotowości. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, dokładnie, a jak jeszcze jest w promocji to tym bardziej :mrgreen:

Mushroom, luk_dig, witajcie :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sobie przypomniałam o swojej czekoladzie, jak wracałam do domu, kupiłam kilka dni temu i nawet jej nie zjadłam :hide:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, pisałam wczoraj. Jak nie zeszłam po wizycie w swojej firmie, to nic mi już nie straszne.

-- 12 kwi 2013, 22:04 --

Idę na film.

Bawcie się dobrze i spokojnej nocy :papa:

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.