Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Calineczka1990, Samodzielnie nie da rady. Sam od 10 lat próbuję to zrobić bez skutku. Terapeuta wie od której strony to ugryźć, potrafi wydobyć naprawdę istotne sprawy, których byś nigdy nie podejrzewała, że mogą mieć tak wielki, czasem zupełnie nieoczekiwany wpływ na Ciebie. Kiedy przepracujecie dany temat traci on swoją siłę oddziaływania i wędruje tym razem na właściwe jemu miejsce w pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, pod warunkiem, że trafię w dobre ręce, bo ostatni psych stwierdził, że to moja wina, że się znajduję w tak ch*jowej sytuacji i sam mnie krytykował, a niczego pożytecznego się nie dowiedziałam :?

Aranjani, może masz rację, on sam chce mi pomóc, a nie wie jak...

nube, po świętach się zapiszę :mhm:

-- 18 mar 2013, 16:07 --

ja uciekam, wrócę prawdopodobnie wieczorem (o ile nie padnę ze zmęczenia), możecie więc zająć się jakimiś lżejszymi tematami. Dziękuję za rozmowę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Wiesz nie chcę się za bardzo bawić w psychologa, bo nie znam Twojego przypadku. Pamiętaj, że jeśli ktoś Cię zgwałcił to jesteś wyłącznie ofiarą. Często w przypadku ofiar tego typu napaści pojawia się poczucie, że jest się w pewnym stopniu sprawcą tej sytuacji, że miało się na nią jakiś wpływ ..i o tym moim zdaniem powinnaś w pierwszej kolejności porozmawiać z psychologiem. To wydaje mi się bardzo bardzo ważne. ..a na rozmowę z ukochanym będzie czas później.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okropnie, wmusiłem w siebie śniadanie, jeszcze drożdżówkę zamiast coś normalnego, teraz czuję jakbym miał obcego w brzuchu

najchętniej to bym to wyrzygał

Trzeba bylo mi ja odstapic!

Mam torbielkowatość jajników i niestety okres przechodzę bardzo boleśnie.

o fuck! To to samo co policystyczne jajniki? Jezeli tak to nie zazdroszcze. Leczysz to jakos bo skutki uboczne sa paskudne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, umiesz... maj jest jakby nie było wczesniej niz lipiec :yeah:

oj tam... nie. To nie poczucie winy. Tylko ja po prostu nie lubie takiej siebie. Takiej rozlazłej, słabej i nie zdolnej do tego co bym chciała zrobić ;)

Saraid, a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.