Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, nie oglądam tego, ale chyba zacznę z powodu botek 8):D

Saiga, :mrgreen:

MamSwojePoglady, kup takie kolorowe, oczojebne adidasy, mam takie, polecam :mrgreen:

carlosbueno, człowiek wielka stopa :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nie oglądam tego, ale chyba zacznę z powodu botek 8):D

Saiga, :mrgreen:

MamSwojePoglady, kup takie kolorowe, oczojebne adidasy, mam takie, polecam :mrgreen:

carlosbueno, człowiek wielka stopa :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, Jestem wysoka, a co za tym idzie mam rozmiar 42, damskie obuwie też nie łatwo znaleźć.

a ja mam 35 :evil:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, Jestem wysoka, a co za tym idzie mam rozmiar 42, damskie obuwie też nie łatwo znaleźć.

a ja mam 35 :evil:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Hmm, sportowe bądź trampki,to tylko zaokrągla wybór do kilkudziesięciu tysięcy :mrgreen:

monk.2000, zapewne

carlosbueno, masakra z tymi rozmiarami :mrgreen:

Calineczka1990, czy zwykle dla dziewczyn nie zaczynają się od 36 :<?

Ja tam nawet lubię swój "uniwersalny" rozmiar 41.. :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Hmm, sportowe bądź trampki,to tylko zaokrągla wybór do kilkudziesięciu tysięcy :mrgreen:

monk.2000, zapewne

carlosbueno, masakra z tymi rozmiarami :mrgreen:

Calineczka1990, czy zwykle dla dziewczyn nie zaczynają się od 36 :<?

Ja tam nawet lubię swój "uniwersalny" rozmiar 41.. :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dokładnie, nawet rolki będę musiała sobie kupić na dziale dziecięcym :hide:

-- 17 mar 2013, 10:22 --

Calineczka1990, szczerzę to Ci zazdroszczę, ale to pewnie przez mój kompleks 'olbrzyma' :roll:

a ile masz wzrostu?

1.52 (kurdupel jestem) :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, dokładnie, nawet rolki będę musiała sobie kupić na dziale dziecięcym :hide:

-- 17 mar 2013, 10:22 --

Calineczka1990, szczerzę to Ci zazdroszczę, ale to pewnie przez mój kompleks 'olbrzyma' :roll:

a ile masz wzrostu?

1.52 (kurdupel jestem) :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem kiedyś rozmiar stopy 47 i też nie mogłem dostać butów często, strasznie to było wkurzające :evil:

Teraz mam 46 i żadnego problemu z kupieniem butów :yeah:

ja w 47 też czasem wejdę zwłaszcza w nie adidasy które mają zawyżoną skale, zależy od rozmiarówki, no ale prawda jest że 98% butów sie kończy na 46.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.