Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

niecierpliwy, hahahahahaaa, przeniosłeś swoje zwłoki, a ja kupię łuk i strzelę sobie w plecy.

-- 23 lut 2013, 22:32 --

A potem dam Ci w piszczel za te Modę na Sukces!!! :twisted:

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga jeszcze nie ma czego gratulować, ale dziękuję :lol: niby nie można się ciągle zadręczać, ale jednak wspomnienia wracają i trudno tak po prostu 'odpuścić' :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga jeszcze nie ma czego gratulować, ale dziękuję :lol: niby nie można się ciągle zadręczać, ale jednak wspomnienia wracają i trudno tak po prostu 'odpuścić' :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, cicho marudo :evil:

To czepialstwo,nie marudzenie*

Stwierdziłem że osądzanie kogoś przez pryzmat płci to głupota, niema w tym nic o marudzeniu.

marudzić

potocznie:

1. wyrażać swoje niezadowolenie, rozczarowanie; narzekać, biadolić, jojczeć, jojczyć, lamentować;

2. zabierać się powoli do jakiejś czynności; guzdrać się, ślimaczyć się, ociągać się

Czy wyraziłem swoje niezadowolenie,rozczarowanie czy coś tego typu?

Nie,stwierdziłem suchy fakt :o

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, cicho marudo :evil:

To czepialstwo,nie marudzenie*

Stwierdziłem że osądzanie kogoś przez pryzmat płci to głupota, niema w tym nic o marudzeniu.

marudzić

potocznie:

1. wyrażać swoje niezadowolenie, rozczarowanie; narzekać, biadolić, jojczeć, jojczyć, lamentować;

2. zabierać się powoli do jakiejś czynności; guzdrać się, ślimaczyć się, ociągać się

Czy wyraziłem swoje niezadowolenie,rozczarowanie czy coś tego typu?

Nie,stwierdziłem suchy fakt :o

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, Niestety,jak długo będziemy żyć i zadręczać się przeszłością,poczuciem winy,tak długo nie będzie można iść przed siebie...jedynie czas będzie leciał,ale my będziemy w "miejscu"..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, Niestety,jak długo będziemy żyć i zadręczać się przeszłością,poczuciem winy,tak długo nie będzie można iść przed siebie...jedynie czas będzie leciał,ale my będziemy w "miejscu"..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.