Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kobieca ciecz

annnia

Rekomendowane odpowiedzi

" kobiety tez mysla o sexie?

jasne, ze tak ! " - oczywiscie z tym jedynym;), sexualnosc sie u nich budzi gdy są juz dojrzałe, w wieku 30lat;)

Kobiety myslą o sexie i sie orwią, odpowiednio tylko ubrały sie w słowa miłości;), od najmłodszych lat, wejdzcie na fotka tv. z tym ze kontrola sexu natarczywie działa, ale widac mimo wszystko co sie siłą cisnie;)

Temat tabu. 13-15letnie dziewczyny ktore są tak gleboko pochłoniete sfera sexu ze nie maja czasu na uczucia! ich obraz swiata zupelnie sprowadzony jest do sexualnosci, inne relacje przestały istniec!

16 lat, pieniądze i seks

– Przeglądałam erotyczne strony internetowe. Któregoś dnia weszłam na czat i zaczęłam flirtować z mężczyznami. Umówiłam się z jednym. W plenerze. Nie doszło do pełnego zbliżenia, zresztą tak ustaliliśmy. Na szczęście, trafi ł mi się zadbany, miły 40-latek – wspomina Marta. Co 16-letnia dziewczyna czuła po spotkaniu z pierwszym klientem? Starała się nie myśleć o sobie źle. Po prostu cieszyła się, że zarobiła 50 złotych w 15 minut. Spotkała się z mężczyznami jeszcze kilkakrotnie. Po co? – Pierwszy raz z ciekawości, a potem dla pieniędzy, które wydawałam na karty telefoniczne i imprezowanie – przyzna..................

Pamietajcie o tej wyrobionej prawdzie co zawsze ma potwierdzenie:

kobiety lubią miłych mezczyzn po to by je wulgarni zerzneli

kobiety lubią nie myslacych o sexie po to by sie podniecili nimi

milosc sie znudziała ze doznania lepsze?

poszukiwanie milosc -zaliczanie chlopakow, alkochol -przykrywka dla orgii

dz1wki z cieczką wyposazone w mozg do zapominania numerkow

pokretne pasozyty orewskie żerujące na meskiej sexualnosci:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi