Skocz do zawartości
Nerwica.com

Sposoby na Zarabianie pieniążków w Internecie ...

Rafalo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam założyłem ten topic bo jestem ciekaw w jaki sposób zarabiacie pieniądze przez internet.Możecie się tu podzielić swoimi metodami zarabiania pieniędzy.

Ja kiedyś próbowałem zarabiać w kasynie , ale jak sie domyślacie przyniosło to więcej straty niż korzyści.Grałem w ruletke na początek 50 euro do przodu ale później bankrut.Próbowałem wielu systemów

ale koniec końców ruletka i tak zawsze ma przewagę matematyczną nad graczem.Później troszkę siedziałem w MLM , wiem że to mogło by wypalić ale za bardzo nie widzę sie w tego typu branży.Żeby zarabiać w ten sposób musiało by to się stać moją pasją , ale tak nie jest więc odpada.Jak zarabiać to z uśmiechem a nie z przymusu.W każdym bądź razie męczące było dla mojej kieszeni opłacanie abonamentu co miesiąc w granicach 170 zł tymbardziej że na początku ciążko o to , żeby zwróciło się chodź by za ten abonament.Nie mniej jednak wielu ludzi w tym siedzi i chwali sobie ten MLM bo jest to zaplecze finansowe na całe życie, pasywny dochód.Może jeszcze kiedyś do tego powróce , ale narazie brak mi motywacji.Bo jednak to kosztuje dużo pracy i poświęcenia czasu , którym nie każdy z nas dyspoonuje.Myślałem jeszcze nad tym żeby nauczyć się dobrze grać w pokera bo są organizowane szkolenia przez jedną ze stron pokerowych , do tego zachętą jest to że nic się nie płaci a na start dostaje się 150$ za które można grać.Wymieńmy się więc poglądami na temat zarabiania pieniążków w internecie i swoimi doświadczeniami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi