Skocz do zawartości
Nerwica.com

siemka

mała83

Rekomendowane odpowiedzi

siemka, czóło, sraka je joł madafaka tak mój kuzyn się witał ze mną, fajny jest, szkoda, że kuzyn, ale cóż...

a ja mam 27 lat na chwilę obecną, nie wiem czy ktoś to w ogóle czyta i przeczyta, ale wiem, że wypada się przedstawić i coś o sobie napisać. Jestem dziewczyną, kobietą właściwie. Nie lubię określenia kobieta, bo jakoś zbyt dojrzale i dorosło mi zawsze brzmiało, no ale z racji metryczki, której coraz bardziej szczerze nie dzierżę, kobietą jestem już. Jaką? Dziwną chyba. Sama nie wiem.. Skomplikowana byłam kiedyś, teraz coraz bardziej pokorna i mniej wymagająca od siebie i innych, chyba przez te wszystkie syfy jakie nagromadziłam w głowie, właściwie to same się nagromadziły nie wiem skąd, kiedy i jak, ale znalazły się tam i mi teraz przeszkadzają w funkcjonowaniu, radości beztroskiej na maksa, w osiąganiu celów, w wychowywaniu dziecka (mam mam :) dzieciaczka), w relacjach, no we wszystkim tym co wam przeszkadzają wasze.

Za dużo pisać nie chcę, bo kogo to w ogóle interesuje, ale staram się. To na pewno. Taka właśnie jestem, zawsze się staram. Znaleźć przyczynę, rozwiązanie.. Szukam teraz tu, wśród was i dzięki wam, może ja też coś z siebie dam, może komuś pomogę..

Na pewno wierzę, wierzę w to, że da się, że zasługujemy na lepsze życie, przecież to ludzie tacy jak my są skarbem tego świata..czy nie? ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyrzućcie do kosza. Nie chodziło mi o nic alternatywnego, inteligentnego.. ani nic prowokującego. linka, ok, pomyślę

-- 10 maja 2011, 13:24 --

teraz to już nie ma sensu tekst z kuzynem po zmianie tytułu. Faktycznie. Teraz w moim poście chodzi sama już nie wiem o co.. Chodziło wcześniej o mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi