Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

halenore, schody solidne ale to nie przeszkodziło mi odwalić gleby w kilka minut po przyjeździe (na trzeźwo) :mrgreen:

-- 03 wrz 2011, 09:37 --

małaMI25, nie ma jeszcze konkretnego planu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby co, to bigfish stworzył galerię internetową dla wybranych :mrgreen: z fotkami z obu naszych zlotów. Gdyby ktoś ze zlotowiczów chciał ją obejrzeć, to najlepiej niech do Sławka napisze po linka i hasło 8) .

"Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu."

Stanisław Jerzy Lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry,że sie wtrącam,ale zerkam na ten wątek tylko co jakis czas. Gdzie macie kolejny zlot ? :great:

Nie wiem gdzie kolejny, ale w maju 2012 na długi weekend mam nadzieję wyciągnąć parę osób na Krym. :D Zbiórka w Przemyślu na dworcu autobusowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, eee, podłoga jest czysta przecież :P ale jeżeli z góry zakładasz, że się tam rozłożysz do spania bez wcześniejszej informacji to na wejściu odbieram Ci wszystkie benzo i masz limit na alko do trzech Amberów :P

Ślicznotka, spoko, zapraszam.

wiola173, czemu? :(

kasiątko, czemu? :(

Ogólnie tak przeważnie jest, na początku wszyscy chętni, a potem jak przychodzi co do czego to się okazuje, że jednak nie, ale nawet się nie nastawiałem, że będzie dużo osób, fajnie że chociaż Ślicznotka wpadnie (mam nadzieję) i Lejdzia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, hehe jak stawiasz Krym to do Przemyśla dojade :D

Z Przemyśla do Lwowa można dostać się za 10 pln, a z Lwowa do Simferopola jedzie pociąg za 97 pln w obie strony ze swoim miejscem do spania. Trzeba tylko miesiąc wcześniej załatwić na niego bilety. Bilety są imienne i potrzebne są skany pierwszej strony paszportów. W maju jest jeszcze przed sezonem, więc tanich miejsc do spania na Krymie brakować nie będzie. Zadołujemy się gdzieś w Bakczysaraju. Noclegi, jedzenie, papierosy i alkohol są dużo tańsze niż w Polsce, więc tydzień na Krymie wyjdzie taniej niż 3 dni gdzieś w Polsce. Jak wrócę z Turcji zrobię jakiś kosztorys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry,że sie wtrącam,ale zerkam na ten wątek tylko co jakis czas. Gdzie macie kolejny zlot ? :great:

Nie wiem gdzie kolejny, ale w maju 2012 na długi weekend mam nadzieję wyciągnąć parę osób na Krym. :D Zbiórka w Przemyślu na dworcu autobusowym.

Jacku, wpisuję się na listę :)))

Kiedyś wyjdziemy nieśpiąc

Poza to co nam się śni

I rozbłyśniemy aureolą

L. Janerka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.