Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba na notino można fajne kupić. A najlepiej przejść do stacjonarnego sklepu jednak. Tak myślę.

Kiedyś sobie na vinted kupiłam torebkę. Niby oryginalna, nie wiem po czym to rozpoznać. Ale tania była i łądna więc wzięłam. Nic tam nigdy nie sprzedawałam, oprócz raz prostownicy za grosze. Wolę chyba wziąć wór jakichś swoich icuhców nieużywanych juz przeze mnie i jechać na bazar, rozłożyć na plandece ciuchy, czy stole i sprzedawać wszystko za np. 10 zł, żeby się tego pozbyć i przy okazji kupić sobie za to jedną, dwie fajne rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

markowe... produkowane w Bangladeszu

lata temu, jak vinted nie był tak popularny, sprzedałam spodnie i trochę bzdetów, zyskałam jakieś 20-30 zł, żałosny wynik jak na to ile czasu poświęciłam na robienie zdjęć, pakowanie, wysyłanie... jeszcze to dogadywanie się z ludźmi, fakt, kiedyś było inaczej i nie było jakichś automatycznych opcji akceptacji

wolę teraz zostawiać siatki ubrań przed klatką, kiedy jest zbiórka odzieży, chociaż dawno nic nie zostawiałam, bo nie mam czego, dawno nie wymieniałam szafy, nie znoszę zakupów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi