Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

48 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Nie chodzi mi o karton tylko o takie opakowanie szare foliowe

To tzw. foliopak, ja zawsze je kupowalem hurtowo, nie wiem czy na sztuki są dostępne tak od ręki. Ale jak co jakiś czas cos wysyłasz to może warto sobie kupić na przyszłość więcej takich foliopakow. Zajrzyj ewentualnie do punktów DPD, DHL, UPS, InPost itp. oni na miejscu mają też swoje to może Ci ktoś za darmo nawet da jedna sztukę jeśli będziesz u nich wysyłać.

@Catriona Ty już wiesz gdzie o tych perfumach napisać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

To tzw. foliopak, ja zawsze je kupowalem hurtowo, nie wiem czy na sztuki są dostępne tak od ręki. Ale jak co jakiś czas cos wysyłasz to może warto sobie kupić na przyszłość więcej takich foliopakow. Zajrzyj ewentualnie do punktów DPD, DHL, UPS, InPost itp. oni na miejscu mają też swoje to może Ci ktoś za darmo nawet da jedna sztukę jeśli będziesz u nich wysyłać.

A na poczcie kupię taki foliopak? Hm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, shadow_no napisał(a):

Znając życie to na poczcie prędzej kupisz kalendarz, pokemony, karmę dla jeży, znicze i 100 przepisów siostry Anastazji niż coś do przesyłek xd

To tam nic. Raz poszłam na pocztę, bo chciałam coś wysłać i pani mi mówi, że nie mają kopert, bo się skończyły. xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, shadow_no napisał(a):

Znając życie to na poczcie prędzej kupisz kalendarz, pokemony, karmę dla jeży, znicze i 100 przepisów siostry Anastazji niż coś do przesyłek xd

😅

Dobra sprawdziłam w Google i kupię na poczcie foliopaki;-)

Edytowane przez Lusesita Dolores

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.01.2026 o 13:03, Krejzi1 napisał(a):

Odwrotnie już spokojnie można:)

Ja wycieram chusteczkami albo ręcznikiem papierowym bo nie chce mi sie tak często prac ręczników żeby mieć nowy codziennie 

Ja Lubie takie produkty które można użyć w wielu funkcjach, zwłaszcza w podróży. Np płynem do higieny intymnej z rossmana facelle można tez umyć twarz i umylam nim nawet raz włosy i było ok 😀

Ja mam takie małe ręczniki do twarzy, takie kwadratowe, którymi niektórzy się myją. Chyba jest ich 12 więc łatwo je użyć na raz i wyprać, bo nie zajmują dużo miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.01.2026 o 14:03, Krejzi1 napisał(a):

Ja Lubie takie produkty które można użyć w wielu funkcjach, zwłaszcza w podróży. Np płynem do higieny intymnej z rossmana facelle można tez umyć twarz i umylam nim nawet raz włosy i było ok 😀

Płyn do higieny intymnej do golenia miejsc intymnych Lactacyd przydaje się też do golenia innych miejsc w podróży. Chyba że ktoś ma to w nosie i zawsze goli na mydło 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 16.01.2026 o 23:17, Krejzi1 napisał(a):

Co tam dziewuchy nakupowałyście ostatnio?

Ja polecam masło z miodowej mydlarni, dla królewny. Za zapach 😍

Dzisiaj pierwszy raz w życiu kupiłam czarny lakier do paznokci (zwykły z Eveline). Skoro mnie pomawiają o brudne pazury, to będzie pasował 🤪 A tak serio to na zabawę robię się na złoto-czarno. Naszyjnik stalowy złoty z kuleczkami typu Y oraz bransoletka z czarnymi koralikami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dzisiaj pierwszy raz w życiu kupiłam czarny lakier do paznokci (zwykły z Eveline). Skoro mnie pomawiają o brudne pazury, to będzie pasował 🤪 A tak serio to na zabawę robię się na złoto-czarno. Naszyjnik stalowy złoty z kuleczkami typu Y oraz bransoletka z czarnymi koralikami.

Spoko miałam kiedys czarny lakier:D 

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Płyn do higieny intymnej do golenia miejsc intymnych Lactacyd przydaje się też do golenia innych miejsc w podróży. Chyba że ktoś ma to w nosie i zawsze goli na mydło 😉

No ja to w ogóle olewam piankę, chociaz wydaje mi sie ze mimo wszystko na piankę lepiej sie goli

5 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja mam takie małe ręczniki do twarzy, takie kwadratowe, którymi niektórzy się myją. Chyba jest ich 12 więc łatwo je użyć na raz i wyprać, bo nie zajmują dużo miejsca.

Wiem ale ja bym to musiała 2 x dziennie zmieniać:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

No ja to w ogóle olewam piankę, chociaz wydaje mi sie ze mimo wszystko na piankę lepiej sie goli

Ja lubię żel z Avonu, niebieski w różowej tubie. Ale czasem lecę na kąpielowe mydliny, żeby zużyć balsam do ciała na nogi 🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Haha tam była taka scena?

ciekawe czy zaba jako lewaczka goli pachy 😀

A czy tu wolno takie rzeczy roztrząsać, czy można tylko przepisać paragon ze sklepu? 😅 Bo przyznaję, że nie przebrnęłam przez cały temat tylko się wbiłam z powodu znajomego awataru 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A czy tu wolno takie rzeczy roztrząsać, czy można tylko przepisać paragon ze sklepu? 😅 Bo przyznaję, że nie przebrnęłam przez cały temat tylko się wbiłam z powodu znajomego awataru 😜

Można 😛 najwyżej zaniżymy standardy

Ja już pisałam ze myłam głowę płynem do higieny intymnej to chyba mocno gorzej być nie może a włosy pod pachami rzecz ludzka😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Można 😛 najwyżej zaniżymy standardy

Ja już pisałam ze myłam głowę płynem do higieny intymnej to chyba mocno gorzej być nie może a włosy pod pachami rzecz ludzka😛

Już nie chodzi o sam wstyd, ale granice offtopu w offtopie 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi