Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.01.2026 o 11:36, Lusesita Dolores napisał(a):

Oj nie. Sama bym sobie tak nie zrobiła.

Stylistka wczoraj . Chodzę raz w miesiącu.

Tez miałam takie, identyczne. Też w kwadrat, przedłużane. Mam ochotę zapisać się na paznokcie żelowe, przedłużane, ale tym razem w szpic, czerwone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie kosmetycznie... Zamówiłam e-papierosa z liquidem o smaku tytoniu. Szkoda hajsu na te jednorazówki na kilka ładowań. I smaki są beznadziejne, za słodkie. Wolę smak "klasyczny", bez żadnych owoców. Na pewno się będzie lepiej palić 🙂 

Kosmetyków nie kupuję na razie, bo mam wszystko. Na razie pasuje z tymi zakupami. Mam zamiar jeszcze zamówić haft diamentowy dla kuzynki na urodziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Verinia napisał(a):

Może nie kosmetycznie... Zamówiłam e-papierosa z liquidem o smaku tytoniu. Szkoda hajsu na te jednorazówki na kilka ładowań. I smaki są beznadziejne, za słodkie. Wolę smak "klasyczny", bez żadnych owoców. Na pewno się będzie lepiej palić 🙂 

Kosmetyków nie kupuję na razie, bo mam wszystko. Na razie pasuje z tymi zakupami. Mam zamiar jeszcze zamówić haft diamentowy dla kuzynki na urodziny.

Co do fajek: ostatnio zakupiłam IQOSa. I dostałam do tego 3 opakowania wkładów. Zapłaciłam za to 60 zł. Na dworcu w Poznaniu jest takie stoisko gdzie można za grosze kupić jak zarejestrujesz się w jakiejś aplikacji, czy coś.

Co do haftu to polecam sklep Artulio 

18 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Gdzie dostanę takie opakowanie, żeby zapakować paczkę i ją nadać?

ale chodzi ci o taką większą kartonową? Możesz owinąć w jakąś folię (np. duża reklamówka) i owinąć taśmą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

48 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Nie chodzi mi o karton tylko o takie opakowanie szare foliowe

To tzw. foliopak, ja zawsze je kupowalem hurtowo, nie wiem czy na sztuki są dostępne tak od ręki. Ale jak co jakiś czas cos wysyłasz to może warto sobie kupić na przyszłość więcej takich foliopakow. Zajrzyj ewentualnie do punktów DPD, DHL, UPS, InPost itp. oni na miejscu mają też swoje to może Ci ktoś za darmo nawet da jedna sztukę jeśli będziesz u nich wysyłać.

@Catriona Ty już wiesz gdzie o tych perfumach napisać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

To tzw. foliopak, ja zawsze je kupowalem hurtowo, nie wiem czy na sztuki są dostępne tak od ręki. Ale jak co jakiś czas cos wysyłasz to może warto sobie kupić na przyszłość więcej takich foliopakow. Zajrzyj ewentualnie do punktów DPD, DHL, UPS, InPost itp. oni na miejscu mają też swoje to może Ci ktoś za darmo nawet da jedna sztukę jeśli będziesz u nich wysyłać.

A na poczcie kupię taki foliopak? Hm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, shadow_no napisał(a):

Znając życie to na poczcie prędzej kupisz kalendarz, pokemony, karmę dla jeży, znicze i 100 przepisów siostry Anastazji niż coś do przesyłek xd

To tam nic. Raz poszłam na pocztę, bo chciałam coś wysłać i pani mi mówi, że nie mają kopert, bo się skończyły. xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi