Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Catriona napisał(a):

Zależy co lubi, czym się interesuje itd.?

Studiuje pielęgniarstwo i tym się teraz interesuje. 

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Ja mojej w podobnym wieku kupowałem biżuterię. Ale też perfumy się zawsze fajnie sprawdzają na prezent

Biżuterii i perfum ma multum. 

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Voucher na masaz 😃 może jakies kobido 

Nie ucieszy się z tego.

Dobra ona wszystko ma. Dam jej kasę. Tylko pytanie ile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Ja mojej w podobnym wieku kupowałem biżuterię. Ale też perfumy się zawsze fajnie sprawdzają na prezent

Absolutnie nie perfumy, trafić z zapachem to jak w totka

2 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Studiuje pielęgniarstwo i tym się teraz interesuje. 

Biżuterii i perfum ma multum. 

Nie ucieszy się z tego.

Dobra ona wszystko ma. Dam jej kasę. Tylko pytanie ile

Komplet jakiś peelingow kuleczek do kąpieli takich do pielęgnacji;3 ale to za drobne, kwotowo nie tyle co perfumy czy biżuteria..

Ale pewnie są zestawy 

Ale ja się nie znam, mam wrażenie że teraz to wszyscy dają prezenty solidnie drogie, jak na pokaz i to głupia presja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja dostaje całe życie książki głównie:D

To tak jak ja. ;) Aczkolwiek w końcu zdarzyło się, że dostałem bardziej praktyczny prezent w postaci kremu z mocznikiem do pięt, na popękane i zrogowaciałe pięty. Sam o to zresztą poprosiłem, uznając, że będzie przydatne. No i przy okazji będzie zerwaniem z tradycją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Kiusiu napisał(a):

To tak jak ja. ;) Aczkolwiek w końcu zdarzyło się, że dostałem bardziej praktyczny prezent w postaci kremu z mocznikiem do pięt, na popękane i zrogowaciałe pięty. Sam o to zresztą poprosiłem, uznając, że będzie przydatne. No i przy okazji będzie zerwaniem z tradycją.

Przecież nie kupię jej na 40ste urodziny kremu do pięt za 15zł. To nieetyczne;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, RefleXia napisał(a):

Zawsze mowie w takich wypadkach dajesz  tyle na ile cię stać. Uważam, że okrągłe Urodziny można uczcić bardziej niż zwykle. Liczy się tak naprawdę pamięć, czas wspólnie spędzony, relacja. To moje spojrzenie ale wiem, że są tacy co wybrzydzają. Darowane mu koniowi nie zagląda się w zęby. 

Nie,nie. Zamiast iść prosto to Ty idziesz naokoło:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kiusiu ale wioche robimy 😂😂 na święta dostałam książkę bartosiaka i czyta się ciężko bo za długie zdania, chyba sam redagował 

Aż mi wstyd za moje peelingi i kuleczki do kąpieli. Słowo klucz 40 urodziny, inni ludzie wiedzą że chodzi o lepszy prezent, ja muszę mieć napisane jak krowie na rowie

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@Kiusiu ale wioche robimy 😂😂 na święta dostałam książkę bartosiaka i czyta się ciężko bo za długie zdania, chyba sam redagował 

Aż mi wstyd za moje peelingi i kuleczki do kąpieli. Słowo klucz 40 urodziny, inni ludzie wiedzą że chodzi o lepszy prezent, ja muszę mieć napisane jak krowie na rowie

Ona się nie ucieszy z byle czego. To damulka. Ona ma już wszystko. Niedługo leci do Włoch to może dam jej po prostu 100euro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ona się nie ucieszy z byle czego. To damulka. Ona ma już wszystko. Niedługo leci do Włoch to może dam jej po prostu 100euro

Euro jej się przyda. Ja też się uśmiałam jak reflexia:D

Moze jeszcze ten modny aparat na drukowane mini zdjęcia. Nie rozumiem czemu to aż takie fajne ale moda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Euro jej się przyda. Ja też się uśmiałam jak reflexia:D

Moze jeszcze ten modny aparat na drukowane mini zdjęcia. Nie rozumiem czemu to aż takie fajne ale moda

O z tym aparatem to super pomysł. Sama bym się ucieszyła z takiego prezentu zwłaszcza że ona ma album taki duży i kolekcjonuje w nim zdjęcia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się chyba nazywa instax. Ale te wkłady do niego też są drogie potem. Cieszę się że dobry pomysł:) co nie dasz to będzie ok!

6 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

O z tym aparatem to super pomysł. Sama bym się ucieszyła z takiego prezentu zwłaszcza że ona ma album taki duży i kolekcjonuje w nim zdjęcia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

To się chyba nazywa instax. Ale te wkłady do niego też są drogie potem. Cieszę się że dobry pomysł:) co nie dasz to będzie ok!

te popularne jednorazowe to chyba Kodak teraz, moda na instaxy już minęła, przynajmniej w mojej bańce :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Lusesita Dolores napisał(a):

A voucher do Sorayi? Rosmmana? Czy Rossmann tylko dla plebsu?

Skoro damulka, to krem pod oczy za 300 zł nada się idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, little angel napisał(a):

moda na instaxy już minęła, przynajmniej w mojej bańce :P 

Byłem niedawno na urodzinach, gdzie był stolik z "księgą gości" i obok był taki aparat i kartridże. I ludzie sobie tam mogli zrobić zdjęcie i dokleić do tej książki z życzeniami.

Fajna sprawa tylko te zdjęcia często nie wychodziły dobrze bo prześwietlone a poza tym są bardzo małe. To ma z 7 cm

PXL_20260110_1743446982.thumb.jpg.5ab2b35f1c25e1e2309e486808969595.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Byłem niedawno na urodzinach, gdzie był stolik z "księgą gości" i obok był taki aparat i kartridże. I ludzie sobie tam mogli zrobić zdjęcie i dokleić do tej książki z życzeniami.

Fajna sprawa tylko te zdjęcia często nie wychodziły dobrze bo prześwietlone a poza tym są bardzo małe. To ma z 7 cm

PXL_20260110_1743446982.thumb.jpg.5ab2b35f1c25e1e2309e486808969595.jpg

No przecież o tym mowimy

38 minut temu, little angel napisał(a):

te popularne jednorazowe to chyba Kodak teraz, moda na instaxy już minęła, przynajmniej w mojej bańce :P 

Ahahah ja jestem boomers straszny a co to instax wiem tylko dzięki siostrze Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi