Skocz do zawartości
Nerwica.com

paplanina kosmetyczno-zakupowa

matija

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, RefleXia napisał(a):

Zawsze mowie w takich wypadkach dajesz  tyle na ile cię stać. Uważam, że okrągłe Urodziny można uczcić bardziej niż zwykle. Liczy się tak naprawdę pamięć, czas wspólnie spędzony, relacja. To moje spojrzenie ale wiem, że są tacy co wybrzydzają. Darowane mu koniowi nie zagląda się w zęby. 

Nie,nie. Zamiast iść prosto to Ty idziesz naokoło:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kiusiu ale wioche robimy 😂😂 na święta dostałam książkę bartosiaka i czyta się ciężko bo za długie zdania, chyba sam redagował 

Aż mi wstyd za moje peelingi i kuleczki do kąpieli. Słowo klucz 40 urodziny, inni ludzie wiedzą że chodzi o lepszy prezent, ja muszę mieć napisane jak krowie na rowie

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@Kiusiu ale wioche robimy 😂😂 na święta dostałam książkę bartosiaka i czyta się ciężko bo za długie zdania, chyba sam redagował 

Aż mi wstyd za moje peelingi i kuleczki do kąpieli. Słowo klucz 40 urodziny, inni ludzie wiedzą że chodzi o lepszy prezent, ja muszę mieć napisane jak krowie na rowie

Ona się nie ucieszy z byle czego. To damulka. Ona ma już wszystko. Niedługo leci do Włoch to może dam jej po prostu 100euro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ona się nie ucieszy z byle czego. To damulka. Ona ma już wszystko. Niedługo leci do Włoch to może dam jej po prostu 100euro

Euro jej się przyda. Ja też się uśmiałam jak reflexia:D

Moze jeszcze ten modny aparat na drukowane mini zdjęcia. Nie rozumiem czemu to aż takie fajne ale moda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Euro jej się przyda. Ja też się uśmiałam jak reflexia:D

Moze jeszcze ten modny aparat na drukowane mini zdjęcia. Nie rozumiem czemu to aż takie fajne ale moda

O z tym aparatem to super pomysł. Sama bym się ucieszyła z takiego prezentu zwłaszcza że ona ma album taki duży i kolekcjonuje w nim zdjęcia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się chyba nazywa instax. Ale te wkłady do niego też są drogie potem. Cieszę się że dobry pomysł:) co nie dasz to będzie ok!

6 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

O z tym aparatem to super pomysł. Sama bym się ucieszyła z takiego prezentu zwłaszcza że ona ma album taki duży i kolekcjonuje w nim zdjęcia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

To się chyba nazywa instax. Ale te wkłady do niego też są drogie potem. Cieszę się że dobry pomysł:) co nie dasz to będzie ok!

te popularne jednorazowe to chyba Kodak teraz, moda na instaxy już minęła, przynajmniej w mojej bańce :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Lusesita Dolores napisał(a):

A voucher do Sorayi? Rosmmana? Czy Rossmann tylko dla plebsu?

Skoro damulka, to krem pod oczy za 300 zł nada się idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, little angel napisał(a):

moda na instaxy już minęła, przynajmniej w mojej bańce :P 

Byłem niedawno na urodzinach, gdzie był stolik z "księgą gości" i obok był taki aparat i kartridże. I ludzie sobie tam mogli zrobić zdjęcie i dokleić do tej książki z życzeniami.

Fajna sprawa tylko te zdjęcia często nie wychodziły dobrze bo prześwietlone a poza tym są bardzo małe. To ma z 7 cm

PXL_20260110_1743446982.thumb.jpg.5ab2b35f1c25e1e2309e486808969595.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Byłem niedawno na urodzinach, gdzie był stolik z "księgą gości" i obok był taki aparat i kartridże. I ludzie sobie tam mogli zrobić zdjęcie i dokleić do tej książki z życzeniami.

Fajna sprawa tylko te zdjęcia często nie wychodziły dobrze bo prześwietlone a poza tym są bardzo małe. To ma z 7 cm

PXL_20260110_1743446982.thumb.jpg.5ab2b35f1c25e1e2309e486808969595.jpg

No przecież o tym mowimy

38 minut temu, little angel napisał(a):

te popularne jednorazowe to chyba Kodak teraz, moda na instaxy już minęła, przynajmniej w mojej bańce :P 

Ahahah ja jestem boomers straszny a co to instax wiem tylko dzięki siostrze Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Słowo klucz 40 urodziny

No ja pisząc o swoim prezencie, miałem na myśli prezent na Gwiazdkę.

A na urodziny to najczęściej dostawałem albo wspólne wyjście do kina (bo ogólnie gdzieś w ok. 90% przypadków do kina chodzę sam), albo wspólne wyjście do pizzerii. Oczywiście mówię o prezentach od najbliższej rodziny, bo nikt poza najbliższą rodziną nie daje mi prezentów na urodziny - bo dlaczego by miał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Kodak chyba po wysptrykaniu wszystkich zdjęć idzie do kosza. A to co tam było miało wymienne kartridże. To byl chyba Fujifilm (pzdr Fuji) lub Polaroid

No instax jest taki wlasnie

Też polaroidy robil

Ja po peelingu w kąpieli to jest takie przyjemne że jak znajdę faceta to będzie musiał mi je wcierac 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Lusesita Dolores napisał(a):

A grubsza koperta to ile kasiory trzeba dać, żeby było OK:)

Nie wiem nigdy nie dawałam kasy jako prezent (prócz na ślub).  Dziwnie tak z kasa chyba zawsze tak robiłyście.

1 godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Kodak chyba po wysptrykaniu wszystkich zdjęć idzie do kosza. A to co tam było miało wymienne kartridże. To byl chyba Fujifilm (pzdr Fuji) lub Polaroid

A co sie dzieje z Fuji? Odszedł? Widziałam jakis dziwny temat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wiem nigdy nie dawałam kasy jako prezent (prócz na ślub).  Dziwnie tak z kasa chyba zawsze tak robiłyście.

A co sie dzieje z Fuji? Odszedł? Widziałam jakis dziwny temat 

Odszedł z fochem i bez powodu do życia....

Jeszcze z tym drogim tuszem z douglasa dostałam odżywkę na końcówki super jest. Buteleczka mi wyglądała na jak te ellsev. Teraz się zorientowałam że to marka dessange!!!! Nawet boję się sprawdzić ile kosztowala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Odszedł z fochem i bez powodu do życia....

Jeszcze z tym drogim tuszem z douglasa dostałam odżywkę na końcówki super jest. Buteleczka mi wyglądała na jak te ellsev. Teraz się zorientowałam że to marka dessange!!!! Nawet boję się sprawdzić ile kosztowala

To taka polka mniej więcej jak elseve może trochę wyżej;)

odszedl? Serio? Szkoda. Jak to ‚bez powodu do zycia’?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi