Skocz do zawartości
Nerwica.com

Na co masz ochotę?

wrazliwy

Rekomendowane odpowiedzi

Na coś słodkiego (ale moja waga i lenistwo nie pozwalają ) na zagranie kuponu u buka ale cały czas z tym walczę :( ( najgorsze że to uczucie będzie ze mną do końca życia :( ) 

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też i poczytać w spokoju, a dziś znów coś robiłam nudnego. Teraz odpoczywam.

Niektórzy ludzie rodzą się wrażliwsi niż inni. Są niczym delikatne owoce - łatwiej ich zranić, częściej płaczą, a smutek towarzyszy im od najmłodszych lat.

Regina Bret

bioxetin- codziennie 1tabl.

Pramolan-doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, kabe1789 napisał(a):

Popłakać

Ja nie płaczę, odkąd skończyłam 6 lat. Czasami płaczę sobie w środku, ale czuję, że potrzebuję to jakoś uzewnętrznić. Dlatego planuję kupić worek treningowy (rękawice już mam) i sobie czasem ponapierdzielać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, mienta napisał(a):

Ja nie płaczę, odkąd skończyłam 6 lat. Czasami płaczę sobie w środku, ale czuję, że potrzebuję to jakoś uzewnętrznić. Dlatego planuję kupić worek treningowy (rękawice już mam) i sobie czasem ponapierdzielać.

Ja popłakałam sobie poleżalam, muzykę puściłam w słuchawkach i się uspokoiłam. 

Niektórzy ludzie rodzą się wrażliwsi niż inni. Są niczym delikatne owoce - łatwiej ich zranić, częściej płaczą, a smutek towarzyszy im od najmłodszych lat.

Regina Bret

Pramolan-doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobnie, ale i tak dużo płakałam w gimnazjum i liceum mega ciężka depresja nikt łez nie widział sama byłam z tym ale złości za to nie pokazywałam bo uznawali to za brak szacunku do rodzica i tłumilam ją, stąd mam takie problemy z sobą.

Edytowane przez kabe1789

Regina Bret

Pramolan-doraźnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi