Skocz do zawartości
Nerwica.com

GÓRNY ŚLĄSK

tęczowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niedawno podjęłam decyzję o rozpoczęciu psychoterapii, trochę późno ale wkońcu lepiej późno niż wcale;)

Spędziłam wiele godzin przetrząsając net w poszukiwaniu jakiegoś dobrego specjalisty, może ktos z Was zna dobrego psychoterapeutę z górnego śląska? Niedawno natknęłam się na info o Arturze Kulig, nie jest wprawdzie psychologiem ale psychoterapeutą z certyfikatem, może ktoś go zna lub słyszał coś o nim..do niego miałabym najbliżej ale jeśli trzeba będzie to dojade gdzieś dalej, byleby tylko któs mi wreszcie pomógł.

Będę bardzo wdzięczna za każdą informację.

ps Chętnie poznam osoby z okolic cierpiące na nerwicę natręctw lub fobię społeczną.

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam natręctwa, lęki i objawy fobii społecznej, jakis czas temu przerwałam terapię psychodynamiczną. W tej chwili szukam namiarów na dobrego psychoterapeutę stosującego terapię poznawczo - behawioralną. Szukałam juz na necie i natknełam się na p. Magdalenę Połeć, może ktoś się u niej leczył, wie cokolwiek na jej temat? Zależy mi na specjaliście posiadającym odpowiedni certyfikat, jeżeli znacie namiar na dobrego terapeutę to bardzo proszę o wiadomość. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi