Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Chęć upodlenia

wyimaginowana

Rekomendowane odpowiedzi

Upodlenia sie czy pijanstwo w waszym wieku to objawy depresji maskowanej,caly uklad rodzinny jest chory,a kazdy chce go jakos przetrwac,tylko to "jakos" w koncu zawodzi i trzeba zmierzyc sie z problemem inaczej poczucie upodlenia bedzie roslo-rodzaj autoagresji,doprowadzajacy az do prob samobojczych,potrzebujesz pomocy u fachowca,to juz zbyt glebokie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ja to wlasnie chyba mam Nawet powiedzialam o tym swojemu terapeucie ze to tak na mnie dziala Tak jakbym chciala sie samookaleczyć Tylko na podciecie sobie zyl nie mam odwagi Kazal mi porozmawiac z meżem Byla jakas pol szczera rozmowa i spokoj na kilka miesiecy wiara ze nigdy wiecej Nie jestem osoba pijaca alkochol codziennie Potrafie odmowic albo wypic drink i koniec Ale wlasnie tak raz na kilka miesiecy Upijam sie tak ze potem jest moralniak i to tygodniowy albo dluzej Nie potrafie sobie tego wytlumaczyc czemu to robie Teraz wlasnie dochodze do siebie po takim upodleniu trwa to juz 6 dzien Choc niby nic wielkiego sie nie stalo Upicie sie jakies brednie gadane po alkocholu a mnie to doprowadza do mysli samobojczych Czuje sie brudna zdeptana Zupelnie tak jakby ktos mnie zgwalcil Glupie to ale tak sie czuje. Nie wiem czemu tak sie stalo Szlam na impreze z postanowieniem ze sie nie upije. Jedno wiem od samego poczatku czulam sie tam obco samotnie (prawie wszyscy byli tam parami) Czulam ze nie pasuje tam i i stalo sie Znowu czuje sie podle Fakt w moim zyciu jest ostatnio duzo problemow z ktorymi sobie nie radze Brakuje mi meza ktory powinien juz dawno wrocic a ciagle jest za tydzien... i inne Ale czy to jest przyczyna mego zachowania? Staram sie unikac alkocholu bo nigdy nie wiem kiedy mi sie to wlaczy nie robie tego specjalnie i nie rozumiem sama siebie

[Dodane po edycji:]

i wiecie co W takim stanie mysle tylko o tym jak sie czuje podle i glupie mysli Moje problemy w życiu odchodza na dalszy plan Nie mysle o nich Moze w tym szalenstwie jest metoda Mysle o tym od rana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi