Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, był za 4 mln zł : D.

Widzisz..ciebie pouczali, u mnie na jazdach to była tyrada,instruktorka się uklęła jak szewc zawsze... (a to dopiero 17h : D z 30..)

O ile nie zawieszę tego.

Co za strata czasu i kasy ;<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To jest właśnie najlepszy sposób na zdanie , wolno byleby zdać ... a jak kupie lexusa pffuu porsche911 to w drodze do Arabii przekonamy się jak szybko jeżdzi :105:

Stark, Po co komu teoria , przecież wiemy jak jeżdzić :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, ja bym na Twoim miejscu nie rezygnowała, też mialam takie myśli, ze to nie ma sensu, tylko nerwy i nigdy nie zdam... ale jak już zdajesz to jest radość jak nigdy :D

-- 24 cze 2012, 23:40 --

Tomcio Nerwica, hmm to chyba muszę wychodować jakiś dodatkowy kilogram na opłatę mandatów, ktore nabijesz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :mrgreen:

Snejana, Miałaś myśli...

w moim wypadku to naprawdę niema sensu (niechęć,brak ambicji,kiepski refleks i podzielność uwagi)

To z góry przegrany "zakład".

(fuck logic).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, mówie Ci, przebolej to, skoro się w to wpakowałeś, a potem będzie radość :smile:

Tomcio Nerwica, a tak btw. dla kogo ten miś co go masz w podpisie? Moze byc dla mnie? prosze prosze prosze :uklon::uklon: bo ja nie mam żadnego, wszystkie zniszczyłam, bo jak byłam mała to im wypruwałam flaki, a lalki barbie ćwiartowałam :twisted: ah to sielankowe dziecinstwo :105: a teraz bym chciała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Z pięć kilogramów się przyda bo benzyna podrożała ... przy mojej kuchni szybko przytyjesz , podobno twarde kotlety tuczą kobiety :P

-- 25 cze 2012, 00:46 --

Snejana, Ten miś w podpisie to ja ... ale jak przeczytałem co robiłaś w dzieciństwie , to się boje :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, It's too late,too late ; ).

A że to durne,żałosne, itp - cała moje "ja" takie jest. Tu już jest ściana,mur, - wmówiłem sobie że g*wno z tego będzie - i tak będzie faktycznie.

Tomcio Nerwica, :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, spoko... dzisiaj prowadziłam bardzo inteligentną konwersację na temat jedzenia małych dzieci i martwych płodów, więc do wszystkiego jestem zdolna :D

hm... a tłuszczyk można oddesać i posmarować nim chlebek, gałki oczne potraktować jako oliwki a paluszki jako paluszki, nic sie nie zmarnuje :twisted::twisted:

-- 24 cze 2012, 23:55 --

ale już pieprze, powinnam spać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a czego się kolega spodziewał? Ja jestem mrokness darkness 8)

A tak btw. to sam nie lepszy, palenie marlboro like a boss, topienie się w fontannach, czytanie Draculi, i wpadanie w latarnie :twisted:

-- 25 cze 2012, 00:00 --

*i na domiar złego ten demoniczny misio!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ja tylko zgrywam niegrzecznego chłopca , ale ogólnie jestem grzeczny , zawsze byłem pilnym uczniem ( oblałem dwie klasy przez tzw śpiączkę szkolną :lol: ) przeprowadzam staruszki przez jezdnie i nie zażywam używek :mrgreen:

Ale naprawdę w przypadku koleżanki pozory mogą mylić , z wyglądu wydedukowałem , że grzeczna a tu taka zmyłka :mrgreen:

-- 25 cze 2012, 01:06 --

Sherlock też się czasem może mylić :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie jestem wcale taka niedobra, tylko lubie oglądać zdjęcia trupów w internecie, łykac proszki i zalewać się w trupa jak byłam mniejsza to byłam bardzo grzecznym i zamknietym w sobie dzieckiem seryjnym mordercą lalek a teraz wyszło co wyszło... ja sie nie czuje niegrzeczna tylko jebn**ta :D:D

a oblałeś dwie klasy pewnie dlatego, że tak bardzo lubiłeś naukę, że chciałeś uczyć się dłużej ;)

osobiscie też zlewałam szkolę, jednak przechodziłam, bo umialam byc grzeczna w szkole, siedziec cicho i w ogole sie nie odzywac to nauczyciele mnie lubili ( a ja w myslach ich torturowalam i odcinalam im głowy :D) ale to co uczą w szkole jest be, lepiej mieć własne zaiteresowania :D

-- 25 cze 2012, 00:14 --

Stark, podstępne to za małe słowo, jesteśmy pruderyjnymi, dwulicowym hipokrytkami 8):lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Mimo to , kobiety nazywa się podstępnymi a nas defetystami użalającym się nad sobą i życiem :mrgreen:

Snejana, Jest jeszcze gorzej niż myślałem :P zastanawia mnie jak to wygląda na zlotach spotkania tylu ludzi o różnych zaburzeniach osobowość i innych przypadłościach :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Zawsze możemy się udać : D.

A to o defetystach - true story.

Snejana, Ja tam wiem że wam nie wolno ufać...

: D

Nikomu nie wolno zresztą ufać ; ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Też tak myślałem o sobie :shock: zresztą mam popieprzoną osobowość , przez którą ciężko ze mną wytrzymać , więc uwierz nie byłabyś najgorsza :mrgreen:

-- 25 cze 2012, 01:26 --

Zaraz znów się zacznie licytacja kto jest najgorszy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Nie wywołuj licytacji ; ).

"największym" ścierwem,nieudacznikiem - jestem ja .

Pamiętajcie,wy jesteście choć zdiagnozowani i wiadomo że coś z wami "nie do końca ok" - są powody.

ja równie dobrze mogę tylko szukać usprawiedliwienia... : ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja jestem zdecydowanie jakimś dziecinnym borderem o dziwnych zainteresowaniach i cieżko przyjaźnić się ze mną dłużej niż rok czy dwa (nieliczynym się udało) a przy zawieraniu nowych znajomosci w zaleznosci od samopoczucia jestem albo bardzo wylewna i otwarta albo zdenerwowana i aspołeczna :(

Stark, czasem dobrze komuś zaufać :)... na chwile :twisted:

-- 25 cze 2012, 00:32 --

to Stark, wszyscy szukamy uspraiwedliwienia w naszych chorobach...

nie jesteś zdiagnozowany z niczym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Dobrze nie będę wywoływał licytacji , ale nie zapominaj , że to ja jestem największym ścierwem :mrgreen:

Snejana, A co ja mam powiedzieć osobowość narcy ... manipuluje ludzmi choć już tego nie chce , to po jakimś czasie łapie się na tym , że wciąż to robię , do tego zdarza mi się okazywać arogancje innym ludziom , nie wspominając o chłodzie emocjonalnym , więc widzisz nie jesteś sama :P

-- 25 cze 2012, 01:36 --

Snejana, Do tego też mam huśtawki nastrojów raz jestem miły dla wszystkich i widzę same pozytywne strony życie , ale i bywają okresy gdy nienawidzę wszystkich w okół i lepiej się do mnie wtedy nie odzywać , co nie oznacza , że w tych okresach jestem wybuchowy po prostu z nikim nie chce rozmawiać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.