Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Korba, ja nie wiem co Tobie powiedzieć.... :roll:

chodzisz jeszcze na terapię ??

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, Zapomniałem dodać bez skojarzeń ;)

Absinthe, Freddy to w końcu przystojny facet , dlatego was zostawię 8):mrgreen:

pinda, No to jak mam powiedzieć ? ... że mam potrzebę trzymania czegoś w ustach ?...eh ... to też żle brzmi ... nic już nie mówię :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, Freddy to w końcu przystojny facet , dlatego was zostawię

Oj, mógłbym to fajnie skomentować, ale dla własnego dobra się powstrzymam. ;)

pinda, a czy to źle, że zbok. ;>

*Wiola*, a co? Wolisz "zawodowych żłopaczek"? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chyba idę się kłaść...sama nie wiem czy mi się chcę.,... :mrgreen: pomyślę jeszcze chwilę/...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ttaaaa degustatorki dobrych trunków...extra brzmi :yeah::yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :mrgreen:

alkohol to nasz wróg... lejmy go w mordę :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.