Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

ja siorbię kawkę wzbogaconą efką, ale jak wczoraj przez pomyłkę wziąłem 100 Trittico zamiast 50 tak nic mnie juz dzis nie obudzi, bede siedział jak takie opuszczone głodne zombie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Ja dziś zjadłam dwie bułki z szynką, na obiad ziemniaki, trochę buraczków, kalafiora i brokułów no i schab. Wypiłam dwie herbaty, dwie szklanki wody i jedną półlitrową butelkę. I to wszystko.

Aranjani, może i mam focha, na wszystkich... kwasny.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, zastanawiam sie momentami czego Ty oczekujesz od nas :roll:

ktos odpisze... zle.. nikt nie odpisze... zle nosz k mac. Ja wiem ze kobity sa czasami skomplikowanre i ich tok myslenia jest momentami trudny do rozszyfrowania ale bez przesady :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, bo miałem jedną paczkę Trittico 75 a drugą 150 i nie chciało mi się sprawdzić skąd mam 2/3 tabletki, czy już ze 150mg paczki czy jeszcze z 75g ;] A żadna tam katastrofa, nie pierwszy i nie ostatni raz pewnie skaczę z dnia na dzień, a właściwie Trittico nie brałem od chyba już 2 tygodni, na wyraźnie większą dawkę leku, taki już jebnięty i niecierpliwy jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Wiesz, zalezy jaki masz problem jak z nerwica to pisz tutaj.

zjednoczone-stany-l-kowe-t46551.html

My sie tam wspieramy i mozna sue wyzalic i inni Ci odpisza. Dzisiaj bylem po prostu zmsakowany, napisalem pare postow, dostalem pare odpowiedzi i sie uspokilem.

Zgaladaj tam. Ale czemu nie napiszesz co sie trapi. Aha no i jest jeszcze jedno forum zaburzeni.pl Tam ruch jest mniejszy ale nie ma posta bez odpowiedzi.

-- 18 gru 2013, 02:25 --

Reiben, mnie sie zdarzaja pomylki w druga strone, W sensie takim ze nie pamietam czy bralem czy nie bralem. Zeby z lekiemi bylo jak woda to pewne sprawy byby oczywiste - musialem wypic skoro jestem pijany.

A co zmieniesz teraz lek? Ostatno pisales ze biezesz fluo...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Wielokrotnie sygnalizowałam i wczoraj, i dziś, że potrzebuję rozmowy, a to, że wszyscy mnie olewacie albo jesteście zwyczajnie ślepi, to już nie mój problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.