Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

lubudubu, No to w takim doszła mi teraz nowa faza :mrgreen: lęk przed lękiem w lęku o apokalipsie 8)

Swoją drogą to by było zabawne jakby się rozpadła w najmniej fartowny dla nas sposób, ciekaw jestem ile by zwykły szary człowiek dowiedział sie wcześniej o bombce z nieba... pewnie nie wiele prędzej niż kiedyś dinozaury :smile:

-- 27 lis 2013, 00:25 --

Nie mam fotografa i jestem niefotogeniczna?

Ale to jest normalna usługa i za nią się płaci ;)

Fotogeniczna jak każda inna dziewczyna, nie zaczynaj od nowa autopocisków pliiiiisssss :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Nie mam fotografa i jestem niefotogeniczna?

Ale to jest normalna usługa i za nią się płaci ;)

Fotogeniczna jak każda inna dziewczyna, nie zaczynaj od nowa autopocisków pliiiiisssss :mrgreen:

Zawsze wychodzę ch**owo, do tego wyglądam jak upośledzona. :evil:

-- 27 lis 2013, 00:28 --

Aurora92, a na forum pan fotograf się ogłaszał :)

pozna-kobiety-do-zdj-c-t46214.html

Za daleko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej mozna zmienic nick ? na tym samym koncie?:P

Musisz jebnąć ładne,zgrabne pw z bajerą do pani admin czemu tak a nie inaczej i może zmieni :>

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza
Jak coś to też jestem fotografem, oldskullowym w dodatku, ma się tego Zenita w szafeczce 8)

Ja mam w telefonie :lol:

-- 27 lis 2013, 00:32 --

Aurora92, :mrgreen:

PW do carlosa napisane? :mrgreen:

Nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubudubu, powiedz, że głosy w Twojej głowie każą Ci zmienić nick na nazwę komety, bo inaczej popełnisz samobójstwo.

albo, że to NN, i wykrwawisz się z pocięcia żyletką, jeśli adminka nie ulży obsesji.

edd. masz national geographic? właśnie sie usmiecha zza monitora do mnie reklama programu o tej komecie w czwartek o 22 chyba. :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Moze kometa tez czuje i wie ze o niej mysle...moze mi cos odpali np brylka zlota pierdyknie na moj balkon z jej ogona;P

light

Spoko...jestes pewnie jedyna osoba ktora by chciala zebym pozostal...nawet jezeli Twoje intencje sa glownie egoistyczne;P

Dobra pisze do adminki ...niedlugo niektorzy zapomna o moim istnieniu...wy wiecie kto tyle nawijal o ISON wiec przed wami nie ukryje sie....:P. Z czasem zmienie tylko avatar np na komete okrazajaca ziemie z drugiej co by i was troche zmylic:D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubudubu, powiedz, że głosy w Twojej głowie każą Ci zmienić nick na nazwę komety, bo inaczej popełnisz samobójstwo.

albo, że to NN, i wykrwawisz się z pocięcia żyletką, jeśli adminka nie ulży obsesji.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-- 27 lis 2013, 00:46 --

light

Spoko...jestes pewnie jedyna osoba ktora by chciala zebym pozostal...nawet jezeli Twoje intencje sa glownie egoistyczne;P

Nie przesadzajmy, szczątkowe resztki empatii jeszcze we mnie zostały :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Nie znam cennika niestety :pirate: (a przynajmniej w tej kwestii,czerwoni będą wiedzieć)

lubudubu, Nie,tylko czerwoni mają takowe uprawnienia,ja w nickach grzebać nie mogę.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, Na szczęście tak,skorygowali to,był to ichniejszy błąd systemu,dziś pocztą dostałem pozytywne rozpatrzenie reklamacji.

Póki co znikam,udanego wieczora państwu :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.