Skocz do zawartości
Nerwica.com

no i kolejny nowy

fresh

Rekomendowane odpowiedzi

Hiou pysiaki.

Od kilku lat (przed

okresem studiow) cierpie na napady paniki, kojarzą mi się głównie z sytuacjami "bez-wyjścia", czyli np. jazdy pociągiem,

autobusem, egzaminy... Nie wiem jak ale przy wzlotach i upadkach pokonałem 6-7 lat swojego życia, redukując poziom swoich

lęków niemal do zera...

wkrótce skończyłem studia z wynikiem b.dobrym, dostałem świetną prace..

Niedawno (1,5

miesiąca temu) jednak zaczęło mną bardziej nosić... później opuściła mnie dziewczyna z którą spędziłem 5 cudownych lat

swojego życia nie podając wielkich powodów (wiem , że teraz ma innego faceta).. załamałem się doszczętnie.. przestałem spać,

jeść... czuję, że wszystko tracę.. także i prace.. Ponieważ mieszkam sam w obcym mieście. bez rodziców powoli nie mam już

gdzie uciekać..

Byłem kilka razy u psychologa.. u dwóch psychiatrów.. jednak żaden z podanych mi leków nie

pomógł...

teraz po 2 tygodniach leczenia depresji. rzucam leki w cholere.. bo przez skutki uboczne sie

wykończe..

Chce rozpoczac jakies skuteczne leczenie.. chce kogos poznac, chce byc szczesliwy.. i przestac sie

bac.

notopa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fresz współczuję Ci tego rozstania:( ........dla mnie

skutecznym leczeniem okazała sie psychoterapia, szczególnie grupowa:) Trzymaj się chłopie! Nie trać wiary....napweno kogoś

poznasz..........założe się ze kiedyś przyjdzie do Ciebie miłostka i nawet nie bedziesz wiedział kiedy:)

Buziaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi